1. Görev çubuğunun üzerine sağ tıklayıp karşınıza gelen ekrandan özelliklere tıklayın.
2. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.

3. Görev çubuğu düğmeleri kısmından Her Zaman Birleştir, Etiketleri Gizle kısmını aşağıda belirtildiği gibi "Hiçbirzaman Birleştirme olarak " değiştirin ve tamam butonuna tıklayın..

Saygılarımla
invertor
invertor2014-09-03 02:27:39