http://i269.photobucket.com/albums/jj44/downarchive2/moderator/tot.jpg
Bu program ile dosyalarınız üzerinde her türlü işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Dosyalarınızı; kopyalayabilir, silebilir, düzenleyip içlerini görebilir, adını değiştirebilir ve kolayca arşivleyebilirsiniz. Bununla birlikte klasörleriniz üzerinde de aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Total Commander, Windows ile çok uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Kullanmaya başladıktan sonra sizde göreceksiniz ki eliniz ayağınız olacak ve vazgeçemeyeceksiniz.
Sıkıştırma işlemlerinde de birçok formatı desteklemektedir. Sıkıştırma formatları arasında: ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE yer almaktadır. Bu programın bir diğer yararlı özelliği ise FTP üzerinden sitelere bağlanıp buralarda da dosya işlemlerini gerçekleştirebilmesidir.
Detaylı Bilgi
Bu program ile dosyalarınız üzerinde her türlü işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Dosyalarınızı; kopyalayabilir, silebilir, düzenleyip içlerini görebilir, adını değiştirebilir ve kolayca arşivleyebilirsiniz. Bununla birlikte klasörleriniz üzerinde de aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Total Commander, Windows ile çok uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Kullanmaya başladıktan sonra sizde göreceksiniz ki eliniz ayağınız olacak ve vazgeçemeyeceksiniz.
Sıkıştırma işlemlerinde de birçok formatı desteklemektedir. Sıkıştırma formatları arasında: ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE yer almaktadır. Bu programın bir diğer yararlı özelliği ise FTP üzerinden sitelere bağlanıp buralarda da dosya işlemlerini gerçekleştirebilmesidir.
Detaylı Bilgi
Total Commander 7.04a | 2.12 MB
Total Commander is a file manager replacement that offers multiple language support, search, file comparison, directory synchronization, quick view panel with bitmap display, ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE archive handling plus plugins, built-in FTP client with FXP, HTTP proxy support, and more.
Features of Total Commander:
- Two file windows side by side
- Multiple language support
- Enhanced search function
- Compare files / synchronize directories
- Quick View panel with bitmap display
- ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE archive handling + plugins
- Built-in FTP client with FXP (server to server) and HTTP proxy support
- Parallel port link, multi-rename tool
- Tabbed interface, regular expressions, history + favorites buttons
- Both 32 bit and 16 bit versions available!
- Long filenames in Windows 95/98 and Windows NT (16 and 32-bit version)!
- Direct access to Network Neighbourhood
- Supports Drag & Drop with Explorer/the Desktop etc.
- Command line for starting of programs with parameters, simply by typing the program name or by pressing CTRL+ENTER or CTRL+SHIFT+ENTER.
- Configurable button bar and Start menu (User-defined commands) to place your frequently used DOS or - Windows programs into a drop-down menu. The actual directory and/or the file under the cursor can be delivered to the application.
- Configurable main menu.
- Built in file viewer (Lister) to view files of ANY SIZE in hex, binary or text format, using either the ASCII- (DOS) or the ANSI- (Windows) character set. The line width and font size can now be changed. You can even view files inside archives! New: Support for Unicode UTF-8 format.
- Bitmap viewer in Lister, additional formats through Irfanview (see addons).
- HTML- and Unicode-Viewer in Lister.
- Parallel port transfer function (direct cable connection), works between Win95/98/NT/2000/3.1 and DOS!
- Thumbnails view, custom columns, enhanced search
Total Commander comes in the following languages: English, German, French, Italian, Danish, Swedish, Norwegian, Dutch, Spanish, Czech, Russian, Polish, Hungarian, and now also Hebrew, Greek, Afrikaans, Catalan, Turkish and Ukrainian! The help is available in English, German and French (separately).
All Features
Changes in Total Commander 7.04a (August 8, 2008):
- This update mainly corrects an error in the delete function: It could delete the file under the cursor instead of the selected files if the current directory was changed in the background while the delete confirmation dialog was up (only when the function "Auto-Refresh when the file system changes" was active).
- It also corrects problems with unpacking multi-volume RAR files, AES encryption on NT4, and an access violation when starting minimized to the system tray.
Download
Click to Download from DepositFiles
Mirror
Other countries download it from Easy-Share.
Mirror
http://rapidshare.com/files/141383961/Total_Commander_7.04a_codehacks.org.rar
invertor2008-09-07 04:51:57
Total Commander 7.04a
Aradığınız Ve Bulamadığınız Bütün Programlar
-
invertor
- Mesajlar: 0
- Kayıt: Sal Şub 24, 2026 11:30 am
- İletişim:
Geçiş yap
- Off-Topic
- ↳ Genel
- ↳ Geyik Muhabbet Ve Komedi
- ↳ Fıkralar
- ↳ Resimler & Arkaplanlar
- ↳ Video & Flash Dosyaları
- ↳ Anket
- ↳ Telefon &Tablet
- ↳ Symbian Telefonlar
- ↳ Gsm Oyunları
- ↳ Gsm Programları
- Yaşama Dair
- ↳ Elektronik Kitap & E-Book
- ↳ Edebiyat (Şiir)
- ↳ Sağlık
- ↳ Sinema
- ↳ Dvix-Film
- ↳ Online Sinema
- ↳ E-MULE
- ↳ Yabancı Diziler
- ↳ Yemek Tarifleri
- ↳ Eğitim Dünyası
- ↳ Ödevler
- ↳ Mühendisler dünyası
- ↳ Üniversiteler & Kampüsler
- ↳ İngilizce
- ↳ Genel Kültür
- ↳ Felsefe ve Psikoloji
- ↳ Öğretmenler ve Adaylar
- ↳ İlköğretim ve Lise
- Müzik Dünyası
- ↳ Müzik Genel
- ↳ Şarkı sözleri istek
- ↳ Enstrümanlar
- ↳ Müzik Yardım
- ↳ Konser Organizasyon
- ↳ Video Klipler
- ↳ Yerli Klipler
- ↳ Yabancı Klipler
- ↳ Pop
- ↳ Diğer Müzik Türleri
- ↳ Rock ve Metal
- ↳ Rap ve Hipop
- ↳ Techno ve Trance
- ↳ Arabesk ve Fantazi
- ↳ Latin Dansları
- ↳ Salsa
- ↳ Bachata
- Haberler
- ↳ Güncel
- ↳ Bilim ve Teknoloji
- ↳ Magazin Haberleri
- Spor
- ↳ Futbol Genel
- ↳ Fenerbahçe & Galatasaray
- ↳ Trabzonspor & Beşiktaş
- ↳ Bahis & İddaa
- ↳ Basketbol
- ↳ Diğer Branşlar
- ↳ Av,Avcılık ve Silahlar
- Bilgisayar Güvenliği / Computer Security
- ↳ Bilgisayar Güvenliği
- ↳ Dosyalar
- ↳ Güvenlik / Security Haberleri
- ↳ Güvenlik / Security Makaleleri
- ↳ Exe & DLL Arşivi
- ↳ Zarar veren Yazılımları temizleme
- ↳ Beyaz şapka
- ↳ Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları
- Bilgisayar
- ↳ Windows İşletim Sistemleri
- ↳ Programlar
- ↳ AIO Programlar
- ↳ Portable Programlar
- ↳ Yazılı ve Görsel Program Anlatımları
- ↳ Chat & Msn Programları
- ↳ Skype Genel
- ↳ MSN Genel Bölüm
- ↳ Avatar & Smiley
- ↳ MIRC Genel
- ↳ İkinci el ve 0 Parçalar
- ↳ VoIP
- ↳ Pardus / Linux İşletim Sistemleri
- Donanım & Hardware
- ↳ Donanım
- ↳ Driver & Firmware
- ↳ Network
- Webmaster
- ↳ Webmaster Genel
- ↳ Site Tanıtım
- ↳ Web Hosting
- Oyun
- ↳ Oyun Download
- ↳ Oyun yamaları
- ↳ Oyun Hileleri
- ↳ Oyun Muhabbetleri ve Yardımları
- ↳ Online Oyunlar
- ↳ Travian Online
- ↳ Knight Online
- ↳ Silkroad Online
- ↳ Konsollar Ve Emulatörleri
- Forum
- ↳ Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız
- ↳ Silinen Konular
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir