http://www.gecce.com/web/images/haber/mankendua-13mart.jpg
TEL AVİV’DE DÜZENLEDİĞİ İSRAİL-TÜRK MODA FUARI’NDA BİRÇOK ÜNLÜ TÜRK MANKEN GÖREV ALDI. MANKENLER, MESCİD-İ AKSA VE AĞLAMA DUVARI’NI GEZDİ.
Türkel Fuarcılık’ın 7-9 Mart tarihleri arasında Tel Aviv’de düzenlediği İsrail-Türk Moda Fuarı’nda birçok ünlü Türk manken görev aldı. Beş gün boyunca İsrail’de kalan mankenler, fırsat buldukça da otelden ayrılıp çevre gezilerine çıktı. Bu gezilerden birinde rota, Tel Aviv’e iki saat mesafedeki Kudüs’tü... Kudüs’e giden mankenlerin ilk ziyaret ettiği yer, Müslümanlar için büyük öneme sahip Mescid-i Aksa oldu.
Abdest alıp burada namaz kılan mankenler, ardından dünyadaki tüm Yahudilerin tapınma yeri olan Ağlama Duvarı’na geçti. Burada dua ettikten sonra otele dönen mankenler arasında yer alan Tuğba Özay, "İyi ki buraya gelmişim. Ortamdan ve atmosferden çok etkilendim" dedi.
Mankenler Dua Etti
-
Hawk
- Mesajlar: 0
- Kayıt: Sal Şub 24, 2026 11:29 am
- İletişim:
-
GOLDMAN
- Mesajlar: 0
- Kayıt: Sal Şub 24, 2026 11:29 am
- İletişim:
Mankenler Dua Etti
bence maksat reklam olsun başı açık makyaj ile dua mı edilir
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir