Su geçirmeyen USB bellek

Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
Cevapla
S3Z3R
Mesajlar: 0
Kayıt: Sal Şub 24, 2026 11:30 am
İletişim:

Su geçirmeyen USB bellek

Mesaj gönderen S3Z3R »

Su geçirmeyen USB bellek

 

http://www.veteknoloji.com/uploadresimler/haberler/r_20071217091410_ToughDrive.jpg

 

ATP firmasının ürettiği ToughDrive mini isimli USB bellek su geçirmez olduğu gibi yağmur, kar, çamur gibi zorlu doğa koşullarında bile görevini yerine getiriyor.

-25 ile +85 derece arasında değişen sıcaklıklarda çalışabilen ToughDrive, şok emici sentetik polimer gövde kaplamasına sahip. Bu sayede düşme ve benzeri dış etkenlerden korunan ürün, USB 2.0 Hi-Speed ve Windows ReadyBoost özelliklerini destekliyor.

Beraberinde güvenlik ve senkronizyon yazılımı verilen ürünün 1 GB kapasiteli versiyonu ülkemizde KDV dahil 36 YTL fiyat etiketiyle satışa sunuldu.
Cevapla

“Bilim ve Teknoloji” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir