Bilgisayarınızı Her Türlü Saldırılardan Koruyun
tehlike724
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen tehlike724 »

valla bende o nalet siteden yemişim bunu. birkaç mail hesabım gitti. ilk başlarda düşündüm ama bir türlü bulamadım böyle bir konuyu.

enson rapid hesabım çalınınca farkettik ama ne fark eder...

senin eline sağlık çok güzel anlatmışsın. keyloggeri yemişim gerçekten.

sildik sayende. konuyu aslında üye olmadan da görebiliyoruz ama ben bu mesajı yazmak için üye oldum. 

inşallah böyle devam edersiniz. paylaşımlarınızın devamlılığı dileğiyle iyi günler.
acar54
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen acar54 »

invertor 

öncelikle geniş açıklamalar için teşekkürler...bende bilgisayarımda bu sıkıntının bulunduğunu zannediyordum.KASPER sürekli bu uygulama ile ilgili uyarı veriiyordu.kayıt defterinde ve  d (sistem burada) altında bulamadım fakat  görev yöneticisinde
svchost.exe SYSTEM CPU:0 BELLEK kullanımı 30.160 kullanım ile 2.sırayı bırakmıyor.
bilg. açıldığı bir saatyi geçmesine rağmen.
 sizin tarif ettiğiniz yerlerin dışında olmadığını kabul ederek ben svchost.exe ile ilgili kasper in verdiği uyarılarda güvenli bölgeye ekle demeye karar verdim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı?

acar542009-08-01 01:48:43
uhutbaser
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen uhutbaser »

Sayın üstadım bende ilk verdiğiniz örnekte svchost.exe 6tane açlmış görev yöneticisinde normalde dediğinize göre bu 6 svchost .exe lerin 2tanesi NETWORK SERVİCE de,1 tanesi LOCAL SERVİCE geriye kalan 2 taneside system de çalışmış olarak gösteriyosunuz.Benim görev yöneticisinde bunlar bu şekilde açılmış fakat hatanın olduğu yer bende sorun çıkaran svchost.exe dosyasının oturum açmış olduğum isimde değil System de açılmış olması yani Sizin invertor yazan kısımda bende System yazıyor olması  yani toplam 3tanesi systemde çalışıyor.Bu ne demektir çözümü nasıl yapılır açıklarsanız müteşekkir olurum üstadm.Saygılarımla
invertor
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen invertor »

uhutbaser yazdı:Sayın üstadım bende ilk verdiğiniz örnekte svchost.exe 6tane açlmış görev yöneticisinde normalde dediğinize göre bu 6 svchost .exe lerin 2tanesi NETWORK SERVİCE de,1 tanesi LOCAL SERVİCE geriye kalan 2 taneside system de çalışmış olarak gösteriyosunuz.Benim görev yöneticisinde bunlar bu şekilde açılmış fakat hatanın olduğu yer bende sorun çıkaran svchost.exe dosyasının oturum açmış olduğum isimde değil System de açılmış olması yani Sizin invertor yazan kısımda bende System yazıyor olması  yani toplam 3tanesi systemde çalışıyor.Bu ne demektir çözümü nasıl yapılır açıklarsanız müteşekkir olurum üstadm.Saygılarımla

Svchost.exe sayısı fazla olabilir önemli olan oturum açma adınız ile çalışmaması gerekir.

Örneğin; Oturum açma adınız xxx ise   svchost.exe nin karşısında  yani kullanıcı adı kısmında  xxx yazıyorsa  pc nize keyloger bulaşmış demektir.

Böyle bir durum sözkonusu değil ise problem yok demektir.

acar54 yazdı: invertor  öncelikle geniş açıklamalar için teşekkürler...bende bilgisayarımda bu sıkıntının bulunduğunu zannediyordum.KASPER sürekli bu uygulama ile ilgili uyarı veriiyordu.kayıt defterinde ve  d (sistem burada) altında bulamadım fakat  görev yöneticisinde
svchost.exe SYSTEM CPU:0 BELLEK kullanımı 30.160 kullanım ile 2.sırayı bırakmıyor.
bilg. açıldığı bir saatyi geçmesine rağmen.
 sizin tarif ettiğiniz yerlerin dışında olmadığını kabul ederek ben svchost.exe ile ilgili kasper in verdiği uyarılarda güvenli bölgeye ekle demeye karar verdim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı?

Sorun çıkmaz.

Bizim bahsettiğimiz keyloger' dan sizteminizde yok..

Probleminiz için  Detaylı bilgi ;

http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=7808
invertor
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Konu güncellenmiştir
veler55
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen veler55 »

smileys/smiley32.gif
Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.
dumro_laz
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen dumro_laz »

bende  svchost.exe nin karşısında System , Local service ve network service terimleri var bşkada bişe yoq bişe silicekmiyim keyloger var ama soyuldum 2 gun once dumro_laz2009-09-05 03:17:22
invertor
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

dumro_laz yazdı:bende  svchost.exe nin karşısında System , Local service ve network service terimleri var bşkada bişe yoq bişe silicekmiyim keyloger var ama soyuldum 2 gun once

Bahsettikleriniz normal dosyalar birde   Buradaki konuyu inceleyin

http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=8005
cliperinesk
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen cliperinesk »

teşekkürler
emrehan
İletişim:

svchost.exe (Dikkat)

Mesaj gönderen emrehan »

cafeden gırıyrum ama işlemleri gostermıyor filtre olduqu ıcn  mı?

“Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir