-
tehlike724
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
valla bende o nalet siteden yemişim bunu. birkaç mail hesabım gitti. ilk başlarda düşündüm ama bir türlü bulamadım böyle bir konuyu.
enson rapid hesabım çalınınca farkettik ama ne fark eder...
senin eline sağlık çok güzel anlatmışsın. keyloggeri yemişim gerçekten.
sildik sayende. konuyu aslında üye olmadan da görebiliyoruz ama ben bu mesajı yazmak için üye oldum.
inşallah böyle devam edersiniz. paylaşımlarınızın devamlılığı dileğiyle iyi günler.
enson rapid hesabım çalınınca farkettik ama ne fark eder...
senin eline sağlık çok güzel anlatmışsın. keyloggeri yemişim gerçekten.
sildik sayende. konuyu aslında üye olmadan da görebiliyoruz ama ben bu mesajı yazmak için üye oldum.
inşallah böyle devam edersiniz. paylaşımlarınızın devamlılığı dileğiyle iyi günler.
-
acar54
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
invertor
öncelikle geniş açıklamalar için teşekkürler...bende bilgisayarımda bu sıkıntının bulunduğunu zannediyordum.KASPER sürekli bu uygulama ile ilgili uyarı veriiyordu.kayıt defterinde ve d (sistem burada) altında bulamadım fakat görev yöneticisinde
svchost.exe SYSTEM CPU:0 BELLEK kullanımı 30.160 kullanım ile 2.sırayı bırakmıyor.
bilg. açıldığı bir saatyi geçmesine rağmen.
sizin tarif ettiğiniz yerlerin dışında olmadığını kabul ederek ben svchost.exe ile ilgili kasper in verdiği uyarılarda güvenli bölgeye ekle demeye karar verdim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı?
acar542009-08-01 01:48:43
öncelikle geniş açıklamalar için teşekkürler...bende bilgisayarımda bu sıkıntının bulunduğunu zannediyordum.KASPER sürekli bu uygulama ile ilgili uyarı veriiyordu.kayıt defterinde ve d (sistem burada) altında bulamadım fakat görev yöneticisinde
svchost.exe SYSTEM CPU:0 BELLEK kullanımı 30.160 kullanım ile 2.sırayı bırakmıyor.
sizin tarif ettiğiniz yerlerin dışında olmadığını kabul ederek ben svchost.exe ile ilgili kasper in verdiği uyarılarda güvenli bölgeye ekle demeye karar verdim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı?
acar542009-08-01 01:48:43
-
uhutbaser
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
Sayın üstadım bende ilk verdiğiniz örnekte svchost.exe 6tane açlmış görev yöneticisinde normalde dediğinize göre bu 6 svchost .exe lerin 2tanesi NETWORK SERVİCE de,1 tanesi LOCAL SERVİCE geriye kalan 2 taneside system de çalışmış olarak gösteriyosunuz.Benim görev yöneticisinde bunlar bu şekilde açılmış fakat hatanın olduğu yer bende sorun çıkaran svchost.exe dosyasının oturum açmış olduğum isimde değil System de açılmış olması yani Sizin invertor yazan kısımda bende System yazıyor olması yani toplam 3tanesi systemde çalışıyor.Bu ne demektir çözümü nasıl yapılır açıklarsanız müteşekkir olurum üstadm.Saygılarımla
-
invertor
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
uhutbaser yazdı:Sayın üstadım bende ilk verdiğiniz örnekte svchost.exe 6tane açlmış görev yöneticisinde normalde dediğinize göre bu 6 svchost .exe lerin 2tanesi NETWORK SERVİCE de,1 tanesi LOCAL SERVİCE geriye kalan 2 taneside system de çalışmış olarak gösteriyosunuz.Benim görev yöneticisinde bunlar bu şekilde açılmış fakat hatanın olduğu yer bende sorun çıkaran svchost.exe dosyasının oturum açmış olduğum isimde değil System de açılmış olması yani Sizin invertor yazan kısımda bende System yazıyor olması yani toplam 3tanesi systemde çalışıyor.Bu ne demektir çözümü nasıl yapılır açıklarsanız müteşekkir olurum üstadm.Saygılarımla
Svchost.exe sayısı fazla olabilir önemli olan oturum açma adınız ile çalışmaması gerekir.
Örneğin; Oturum açma adınız xxx ise svchost.exe nin karşısında yani kullanıcı adı kısmında xxx yazıyorsa pc nize keyloger bulaşmış demektir.
Böyle bir durum sözkonusu değil ise problem yok demektir.
acar54 yazdı: invertor öncelikle geniş açıklamalar için teşekkürler...bende bilgisayarımda bu sıkıntının bulunduğunu zannediyordum.KASPER sürekli bu uygulama ile ilgili uyarı veriiyordu.kayıt defterinde ve d (sistem burada) altında bulamadım fakat görev yöneticisinde
Sorun çıkmaz.
Bizim bahsettiğimiz keyloger' dan sizteminizde yok..
Probleminiz için Detaylı bilgi ;
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=7808
-
invertor
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
Konu güncellenmiştir
-
veler55
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
smileys/smiley32.gif
Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.
Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.
-
dumro_laz
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
bende svchost.exe nin karşısında System , Local service ve network service terimleri var bşkada bişe yoq bişe silicekmiyim keyloger var ama soyuldum 2 gun once dumro_laz2009-09-05 03:17:22
-
invertor
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
dumro_laz yazdı:bende svchost.exe nin karşısında System , Local service ve network service terimleri var bşkada bişe yoq bişe silicekmiyim keyloger var ama soyuldum 2 gun once
Bahsettikleriniz normal dosyalar birde Buradaki konuyu inceleyin
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=8005
-
cliperinesk
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
teşekkürler
-
emrehan
- İletişim:
svchost.exe (Dikkat)
cafeden gırıyrum ama işlemleri gostermıyor filtre olduqu ıcn mı?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir