ASUS Anakartların BIOS Güncellemesi Nasıl Yapılır ?

Windows ve diğer işletim sistemleri ile ilgili püf noktalar, sorularınız ve önerilerileriniz...
S3Z3R
İletişim:

Mesaj gönderen S3Z3R »

http://www.techpowerup.com/reviews/Abit/AA8XE/images/bios.jpg

Burdan anakart seçeneklerine girip işlemcimizin soket tipini seçiyoruz.(775,478,vs..)

Sonra karşımıza gelen çipsetlerden kendikimizinkini seçiyoruz ve listelenen anakartlardan bizim olana tıklatıyoruz.

Tıkladıktan sonra download seçeneğinden BIOS yazana tıklıyoruz ve en güncel olanı (en üsttekini) indiriyoruz.Türkiye ve diğer avrupa ülkelerinden indirecek olanlar europe şeysine tıklasın.

Dosyaımızı indiriyoruz.İndirdiğimiz arşivin içindne *.rom uzantılı dosyayı bir yere çıkartıyoruz

.Sonra burdan Asus Update Tool(AUT)’u indiriyoruz.AUT’u indirdikten sonra kurulumunu gerçekleştiriyoruz.

Başlat menüsünden aut’u açıyoruz.Update bios from file seçeneğini seçip next diyoruz.Açılan ufak pencereden .rom dosyamızı gösterip okeyliyoruz.ve flash butonuna tıklıyoruz.Bu süre içerisinde mouse dahil bilgisayarın hiçbir yerine dokunmamanızI tavsiye ediyorum

.45 sn.lik bir bekleyişinden sonra bios’umuz son versiyonuna yükselmiş oluyor.Biosun güncellemsine göre değişen özellikler bilgisayarınızda olmuş oluyor.Güncel olmak her zaman iyidir
http://www.nucro.org/wp-includes/images/smilies/icon_cool.gif

Bitti

OSCAR2008-11-13 07:51:50
Fırtına
İletişim:

Mesaj gönderen Fırtına »

Paylaşım için teşekkürler oscar....
hemşirerose
İletişim:

Mesaj gönderen hemşirerose »

Teşekkürler OSCAR
invertor
İletişim:

Mesaj gönderen invertor »

Teşekkürler Oscar Güzel bilgilendirme

“Windows İşletim Sistemleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir