-
jerry
- İletişim:
Travian Onlaine Oynayanlar Bize Katılın
yilalp ben bu scriptlere baktım ama hiçbirini kullanamıyorum indirdiğin adresi tam olarak yazar mısın teşekkür ederim
-
yilalp
- İletişim:
[QUOTE=jerry]yilalp ben bu scriptlere baktım ama hiçbirini kullanamıyorum indirdiğin adresi tam olarak yazar mısın teşekkür ederim[/QUOTE]
scriptleri kullanabilmen için önclikler yukarıdaki programları indirmen gerekiyor. baştan bir oku istersen
scriptleri kullanabilmen için önclikler yukarıdaki programları indirmen gerekiyor. baştan bir oku istersen
-
efsane7106
- İletişim:
bu aynı zamanda mancınık gonderme işlemini nasıl yapıyoruz yardımcı olabılırmısınız
-
S3Z3R
- İletişim:
Mancınık için ilk olarak mancınık araştırman gerektiyor..Eğer Köyünde Mancınık Varise Saldırı Yapmak İstediğin Köyü Haritada Bulup Saldırı Yapıcaksın Saldırı Yaparken Normal Saldırıyıo Seç Ve Mancınığın Yanında Asker olsun
-
yilalp
- İletişim:
S4 de oynayan varsa antihunter e msj atabilirsiniz. Eş zamanlı saldırı için resimli anlatım sunacağım. S4 de bugün yarın natarlar çıkıcak. Bugün saldırı olmadığından bu anlatımı yapamıyorum. Ama çok yakında askerlerimi merkeze çektiğim zaman resimli anlatım sunacağım. Merkez köyün durumu vahim tahılım -32000 de.
-
nasali_43
- İletişim:
çok teşekkür ederim kardeş ellerine sağlık... uzun zamandır bunu arıyordum
-
travian
- İletişim:
Büyük haritanın linkini açınca sayfa bulunamadı diyor ve plus haritasınıda yükledim ama köylerin resimlerini göstermiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
-
S3Z3R
- İletişim:
Muhtemelen Mozilla firefox kullanıyorsun ve oyun eklentileri yüklü durumda.
oyun yönetimi plus kullananların haklarını ihlal ettiğinden birçok eklentiyi kulalnım dışı bırakmıştır.
Internet Explorer ile deneyin
OSCAR2009-05-01 08:23:33
oyun yönetimi plus kullananların haklarını ihlal ettiğinden birçok eklentiyi kulalnım dışı bırakmıştır.
Internet Explorer ile deneyin
OSCAR2009-05-01 08:23:33
-
van helsing
- İletişim:
varya eline sağlık dostum programı açabilmek için ayrıca pc deki çerezleri silmek gerekiyor
smileys/smiley36.gif
smileys/smiley36.gif
-
S3Z3R
- İletişim:
[QUOTE=van helsing]varya eline sağlık dostum programı açabilmek için ayrıca pc deki çerezleri silmek gerekiyor
smileys/smiley36.gif
[/QUOTE]
Program çalışması için cookies lerin temizlenmesi gerekmektedir.Not için Teşekkürler
smileys/smiley36.gif
[/QUOTE]
Program çalışması için cookies lerin temizlenmesi gerekmektedir.Not için Teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir