http://www.migosoftware.com/store/images/Screens/PCBU_Screens/PCBUSS1.jpg
http://www.migosoftware.com/store/images/new-images/SelectDevice.jpg
PC Backup gelişmiş bir yedekleme yazılımıdır. Kullanımı oldukça kolay, hızlı bir yazılımdır. Bilgisayarınızdaki tüm yedekleme işlemlerini birkaç adımda yapabilirsiniz. Bilgisayar teknolojisinin her gün gelişen ve kullanımı kolaylaştıran yazılımların en büyük sorun virüsler ya da sistemlerin bilinmeyen sebeplerden çalışmaz hale gelmesidir. Bilgisayarlarımıza bir program yüklerken her zaman bir tereddüt içinde oluruz ve bir çok koruma yazılımı kullanırız çünkü bilgisayarımızda resimlerimiz, müziklerimiz, işlerimiz daha da doğrusu günlük hayattaki her türlü bilgimizi burada depolarız. Ancak bunların bir anda kaybolması ya da bilinmeyen nedenlerden silinmesi en büyük problemimiz olur. Bu tür durumlarla karşılaşmamak için CD ya da DVD gibi veri depolama araçlarına sürekli olarak yedekleriz ancak onlarında ya güncelliğini koruyamayız ya da çok fazla CD`nin içinde aradığımızı bulamayız. Tüm bu durumlardan sıkıldıysanız PC Backup bu konuda oldukça güzel bir yazılım.
PC Backup resimlerinizden, müziklerinize günlük hayatta bilgisayarınızda kullandığınız her türlü veriyi yedekleyebileceğiniz bir yazılım. Yedeklemenin yanında dosyalarınıza virüs taramasından tutundan, onların sıkıştırılıp küçülmesi ve düzenli bir şekilde depolanması için oldukça güzel bir yazılım.
PC Backup yazılımının özellikleri
Tüm sistemi yedekleyebilirsiniz.
Eski ve yeni değişen yazılımlarınızın yapısını algılayabilme.
Özel seçilebilir yedekleme özelliği sayesinde yedekleyeceğiniz verileri birkaç adımda kendiniz seçebilirsiniz.
Hatırlatma özelliği sayesinde belirlediğiniz zaman aralıklarında size yedekleme konusunda hatırlatmada bulunur ve böylece yedekeleme işleminizi sürekli hale getirebilirsiniz.
E-Mail kayıtlarını yedekleyebilirsiniz E-Mail adreslerini ve size gelen elektronik mesajların tümünü depolayabilirsiniz.
Dosya doğrulama sistemi sayesinde dosyalarınızın doğru ve güvenilir bir şekilde depolandığını kontrol edebilirsiniz.
Yedeklerinizi sürekli olarak virüs taramasından geçirebilirsiniz.
Dosya şifreleme sistemi sayesinde yedeklediğiniz dosyaları şifreleyebilir ve bunların sizden başka kimsenin ulaşmamasını sağlayabilirsiniz.
Görev yöneticisi sayesinde programa otamatik yedekleme ya da dosyaları açma görevini verebilirsiniz bu sayede siz bilgisayarınızın başında olmasanızda dosyalarınız yedeklenebilir.
Optik sürücülerin uzun zamandır kullandığı yazma korumasını kullanarak CD`lerinizin yazma hızlarını test ederek verilerinizin hangi hızla yazılacağını size belirtir ve böylece en iyi depolamayı gerçekleştirmiş olur, sizin için herhangi bir veri kaybı söz konusu olmaz.
Bilgisayarınızda sistem olmasa bile otamatik açılabilir CD`ler oluşturabilir, herhangi bir işletim sistemi olmadan da yedeklediğiniz bir işletim sistemi ve dosyalarınızı birkaç adımda bilgisayarınıza açabilirsiniz. ( Bu özellik sadece Windows XP, 2000, 2003 sistemleri tarafından desteklenmektedir. Bu tür yedekleme sadece bu sistemlerde kullanılabilir.)
Çift katman destekli DVD sürücüleri destekler ve bu sürücülerle veri depolamanıza imkan tanır.
Download
Mirror
Mirror
Rar pas: www.2baksa.net
Migo PC Backup Pro 8.0.18
Aradığınız Ve Bulamadığınız Bütün Programlar
-
GOLDMAN
- Mesajlar: 0
- Kayıt: Sal Şub 24, 2026 11:29 am
- İletişim:
Geçiş yap
- Off-Topic
- ↳ Genel
- ↳ Geyik Muhabbet Ve Komedi
- ↳ Fıkralar
- ↳ Resimler & Arkaplanlar
- ↳ Video & Flash Dosyaları
- ↳ Anket
- ↳ Telefon &Tablet
- ↳ Symbian Telefonlar
- ↳ Gsm Oyunları
- ↳ Gsm Programları
- Yaşama Dair
- ↳ Elektronik Kitap & E-Book
- ↳ Edebiyat (Şiir)
- ↳ Sağlık
- ↳ Sinema
- ↳ Dvix-Film
- ↳ Online Sinema
- ↳ E-MULE
- ↳ Yabancı Diziler
- ↳ Yemek Tarifleri
- ↳ Eğitim Dünyası
- ↳ Ödevler
- ↳ Mühendisler dünyası
- ↳ Üniversiteler & Kampüsler
- ↳ İngilizce
- ↳ Genel Kültür
- ↳ Felsefe ve Psikoloji
- ↳ Öğretmenler ve Adaylar
- ↳ İlköğretim ve Lise
- Müzik Dünyası
- ↳ Müzik Genel
- ↳ Şarkı sözleri istek
- ↳ Enstrümanlar
- ↳ Müzik Yardım
- ↳ Konser Organizasyon
- ↳ Video Klipler
- ↳ Yerli Klipler
- ↳ Yabancı Klipler
- ↳ Pop
- ↳ Diğer Müzik Türleri
- ↳ Rock ve Metal
- ↳ Rap ve Hipop
- ↳ Techno ve Trance
- ↳ Arabesk ve Fantazi
- ↳ Latin Dansları
- ↳ Salsa
- ↳ Bachata
- Haberler
- ↳ Güncel
- ↳ Bilim ve Teknoloji
- ↳ Magazin Haberleri
- Spor
- ↳ Futbol Genel
- ↳ Fenerbahçe & Galatasaray
- ↳ Trabzonspor & Beşiktaş
- ↳ Bahis & İddaa
- ↳ Basketbol
- ↳ Diğer Branşlar
- ↳ Av,Avcılık ve Silahlar
- Bilgisayar Güvenliği / Computer Security
- ↳ Bilgisayar Güvenliği
- ↳ Dosyalar
- ↳ Güvenlik / Security Haberleri
- ↳ Güvenlik / Security Makaleleri
- ↳ Exe & DLL Arşivi
- ↳ Zarar veren Yazılımları temizleme
- ↳ Beyaz şapka
- ↳ Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları
- Bilgisayar
- ↳ Windows İşletim Sistemleri
- ↳ Programlar
- ↳ AIO Programlar
- ↳ Portable Programlar
- ↳ Yazılı ve Görsel Program Anlatımları
- ↳ Chat & Msn Programları
- ↳ Skype Genel
- ↳ MSN Genel Bölüm
- ↳ Avatar & Smiley
- ↳ MIRC Genel
- ↳ İkinci el ve 0 Parçalar
- ↳ VoIP
- ↳ Pardus / Linux İşletim Sistemleri
- Donanım & Hardware
- ↳ Donanım
- ↳ Driver & Firmware
- ↳ Network
- Webmaster
- ↳ Webmaster Genel
- ↳ Site Tanıtım
- ↳ Web Hosting
- Oyun
- ↳ Oyun Download
- ↳ Oyun yamaları
- ↳ Oyun Hileleri
- ↳ Oyun Muhabbetleri ve Yardımları
- ↳ Online Oyunlar
- ↳ Travian Online
- ↳ Knight Online
- ↳ Silkroad Online
- ↳ Konsollar Ve Emulatörleri
- Forum
- ↳ Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız
- ↳ Silinen Konular
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir