-
uzi83
- İletişim:
.......::::: DRIVER İSTEK ::::..........
aciillllllllllllllllllllllllll arkadaşlar sunday sn-201 vista için varmı yada driveru olsunda nasıl oolursa olsuunn sıyuracamm aslında arkadaşın biri paylaşmış sağolsun ama yükledim olmadı kafayı yedim nolurr uyardımm şimdiden teşekkürlerrr......
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=uzi83]aciillllllllllllllllllllllllll arkadaşlar sunday sn-201 vista için varmı yada driveru olsunda nasıl oolursa olsuunn sıyuracamm aslında arkadaşın biri paylaşmış sağolsun ama yükledim olmadı kafayı yedim nolurr uyardımm şimdiden teşekkürlerrr......[/QUOTE]
Malesef vista için driver yok galiba :(
Malesef vista için driver yok galiba :(
-
equal31
- İletişim:
kardes slmlar kolay gelsın benım laptopa wındows 7 ı kurdum ama ekran kartını bulamadım standart bagdastırıcı var orndan da guzel gorun tu alamıyorum bana
toshıba a 210 15-k ıcın wındows 7 ekran kartını drıverını blabılır mıısn acaba amd turıon64 x2 ve atı radeon graphıcs realtek ses kartı var bıraz uuzun ve karmasık oldu ama umarım dedıgımı anlarsın kolay gelsınn
toshıba a 210 15-k ıcın wındows 7 ekran kartını drıverını blabılır mıısn acaba amd turıon64 x2 ve atı radeon graphıcs realtek ses kartı var bıraz uuzun ve karmasık oldu ama umarım dedıgımı anlarsın kolay gelsınn
-
invertor
- İletişim:
equal31 yazdı:kardes slmlar kolay gelsın benım laptopa wındows 7 ı kurdum ama ekran kartını bulamadım standart bagdastırıcı var orndan da guzel gorun tu alamıyorum bana
aşağıdaki linkten ilgili dreiver lara ulaşabilirsiniz
http://eu.computers.toshiba-europe.com/ ... service=EU
veya aşağıdaki driver ı kullanabilirsiniz
http://support1.toshiba-tro.de/tedd-fil ... 132941.zip
invertor2011-08-21 09:27:39
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir