Logitech diNovo Edge Klavye
Sıradışı modelleri ve kaliteli çevre birim ürünleriyle ülkemizde de oldukça beğeni toplayan Logitech, yeni diNovo Edge klavyesini tanıttı. Ödüllü diNovo Media Desktop (2003) Lazer setinin izlerini taşıyan klavye, yarışeffaf siyah Plexiglas ve fırçalanmış aluminyum ile oldukça şık bir görünüme kavuşmuş.
Klavye üzerinde bazı tuş takımlarına arka plan ışığı eklenmiş, belirli alanına dokunduğunuzda aydınlatması aktif olan, sesi ayarlayan kaydırıcı panel (TouchDisc) aydınlatması gibi. Şık tasarımı boyutsal anlamda şıklığı da vuran diNovo 19.05 mm kalınlığında. Kablosuz özgürlük için Bluetooth 2.0 destekli klavyenin tuş takımı dokunmaya oldukça hassas. PerfectStroke adlı teknoloji ile her tuş aktivitesi için uygulanan güç etrafa yayılarak, kullanımda yumuşaklık ve doğal bir akıcılık sağlanıyor.
http://www.donanimhaber.com/resimler/papa_logitechdinovo.jpg
Şarj edilebilir Lityum-Ion pillerinin doluluk durumunu klavye üzerindeki ledlerden takip edebiliyorsunuz. Ürün Win XP, XP Media Center ve Vista ile kullanım için tasarlanmış. Ekteki fotoğrafı şarj standında dururken çekilmiş. Kasım ayından itibaren Avrupa pazarına girecek ürün 200$ civarında olacak.
Kaynak: http://www.fareastgizmos.com/computing/logitech_dinovo_edge_keyboard.php
Vonage V-Phone
En küçük ve ince telefon yarışlarına sahne olan mobil sektörüne, USB bağlantılı ve anahtarlıkta rahatça taşınabilen bir üye eklendi. USB Bellek şeklindeki ürün aynı zamanda bu görevi de üstlenerek 250MB saklama kapasitesiyle ihtiyaca cevap veriyor. Ancak asıl önemli yanı telefon olması, ancak bilgisayara bağlantısı yapılıp internet bağlantısına erişiminiz olduğunda.
Yüklü olarak gelen yazılımı Vonage Talk Software ile PC'ye yazılım tanıtmanıza gerek kalmadan telefon görüşmelerinizi internet bağlantısı üzerinden yapabiliyorsunuz. Servis sağlayıcıdan alacağınız telefon numaranızla dünyanın her yerinden ulaşılabilir olma imkanınız var. Aynı zamanda arama geçmişinizi ve telefon listenizi yanınızda taşımış oluyorsunuz. Dizüstü veya USB girişi olan bilgisayarınıza V-Phone'u bağlayıp, kulaklı mikrofonu V-Phone'un girişine bağladığınız anda görüşme kabul edebilir veya arama gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.donanimhaber.com/resimler/papa_vphone.jpg
Satış fiyatı 39.99$ olan V-Phone gerekli olan enerjiyi USB üzerinden aldığından ayrıca bir pil kullanmıyor ve Macintosh'lar ile uyumsuz.
Kaynak: http://www.vonage.com/device.php?type=VPHONE
AOpen 18x DVD±R ile Sınırları Zorluyor
AOpen, DVD±R medyaları 18x hızında yazıp, DVD-RAM'leri ise 12x hızında okuyup/yazabilen sürücüsünü tanıttı. Bu hızın öncüsü Ağustos ayında Sony olmuştu. Çıkarttığı AWG170A DVD Yazıcı modeliyle 18x DVD±R desteği veriyordu. Ancak sürücülerin tek ortak yanı 18x olmaları değil. AOpen DSW1812P de Sony gibi, disk dengeleme sistemiyle sürücüde oluşan titreşimi azaltarak medyayı koruyor. Yeni bir geliştirme olarak, eski sürücülerine nazaran çok daha sessiz açılıp kapanan disk mekanizması ilgi çekebilir.
AOpen'ın geliştirdiği teknolojiler Sony-NEC ortaklığında geliştirilen 18x Sony DVD Yazıcıda da var. Hatta Sony'nin modelinde mekanik fan gerektirmeyen mimari sayesinde sürücü uzunluğunun kısalarak kasa içi hava dolaşımının arttırılması bile amaçlanmış. Sürücünün diğer özelliklerine bakarsak 8x çift-katman DVD±R ve DVD±RW ile CD-R/RW medyalarını okuyup yazma kabiliyetine sahip.
http://www.donanimhaber.com/resimler/papa_aopen_burner_1.jpg
Aopen'ın tabiriyle optik disk sürücüsünde 18x yeni hız limiti, ancak kullanacağınız medyanın 18x sertifikalı olması şartıyla.
Kaynak: http://www.reghardware.co.uk/2006/10/05/aopen_18x_dvd_writer/
Logitech diNovo, V-Phone ve AOpen DSW1812P
Bilgisayar donanımlarıyla ilgili sorunlar ve çözümler...
-
Hawk
- Mesajlar: 0
- Kayıt: Sal Şub 24, 2026 11:29 am
- İletişim:
Geçiş yap
- Off-Topic
- ↳ Genel
- ↳ Geyik Muhabbet Ve Komedi
- ↳ Fıkralar
- ↳ Resimler & Arkaplanlar
- ↳ Video & Flash Dosyaları
- ↳ Anket
- ↳ Telefon &Tablet
- ↳ Symbian Telefonlar
- ↳ Gsm Oyunları
- ↳ Gsm Programları
- Yaşama Dair
- ↳ Elektronik Kitap & E-Book
- ↳ Edebiyat (Şiir)
- ↳ Sağlık
- ↳ Sinema
- ↳ Dvix-Film
- ↳ Online Sinema
- ↳ E-MULE
- ↳ Yabancı Diziler
- ↳ Yemek Tarifleri
- ↳ Eğitim Dünyası
- ↳ Ödevler
- ↳ Mühendisler dünyası
- ↳ Üniversiteler & Kampüsler
- ↳ İngilizce
- ↳ Genel Kültür
- ↳ Felsefe ve Psikoloji
- ↳ Öğretmenler ve Adaylar
- ↳ İlköğretim ve Lise
- Müzik Dünyası
- ↳ Müzik Genel
- ↳ Şarkı sözleri istek
- ↳ Enstrümanlar
- ↳ Müzik Yardım
- ↳ Konser Organizasyon
- ↳ Video Klipler
- ↳ Yerli Klipler
- ↳ Yabancı Klipler
- ↳ Pop
- ↳ Diğer Müzik Türleri
- ↳ Rock ve Metal
- ↳ Rap ve Hipop
- ↳ Techno ve Trance
- ↳ Arabesk ve Fantazi
- ↳ Latin Dansları
- ↳ Salsa
- ↳ Bachata
- Haberler
- ↳ Güncel
- ↳ Bilim ve Teknoloji
- ↳ Magazin Haberleri
- Spor
- ↳ Futbol Genel
- ↳ Fenerbahçe & Galatasaray
- ↳ Trabzonspor & Beşiktaş
- ↳ Bahis & İddaa
- ↳ Basketbol
- ↳ Diğer Branşlar
- ↳ Av,Avcılık ve Silahlar
- Bilgisayar Güvenliği / Computer Security
- ↳ Bilgisayar Güvenliği
- ↳ Dosyalar
- ↳ Güvenlik / Security Haberleri
- ↳ Güvenlik / Security Makaleleri
- ↳ Exe & DLL Arşivi
- ↳ Zarar veren Yazılımları temizleme
- ↳ Beyaz şapka
- ↳ Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları
- Bilgisayar
- ↳ Windows İşletim Sistemleri
- ↳ Programlar
- ↳ AIO Programlar
- ↳ Portable Programlar
- ↳ Yazılı ve Görsel Program Anlatımları
- ↳ Chat & Msn Programları
- ↳ Skype Genel
- ↳ MSN Genel Bölüm
- ↳ Avatar & Smiley
- ↳ MIRC Genel
- ↳ İkinci el ve 0 Parçalar
- ↳ VoIP
- ↳ Pardus / Linux İşletim Sistemleri
- Donanım & Hardware
- ↳ Donanım
- ↳ Driver & Firmware
- ↳ Network
- Webmaster
- ↳ Webmaster Genel
- ↳ Site Tanıtım
- ↳ Web Hosting
- Oyun
- ↳ Oyun Download
- ↳ Oyun yamaları
- ↳ Oyun Hileleri
- ↳ Oyun Muhabbetleri ve Yardımları
- ↳ Online Oyunlar
- ↳ Travian Online
- ↳ Knight Online
- ↳ Silkroad Online
- ↳ Konsollar Ve Emulatörleri
- Forum
- ↳ Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız
- ↳ Silinen Konular
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir