Bu şekilde nasıl bilgilerim çalındı

Bilgisayarınızı Her Türlü Saldırılardan Koruyun
caner55
İletişim:

Mesaj gönderen caner55 »

Merhaba arkdaşlar msn den uzun süreden beğri konuştuğum güvendiğim biri tarafından kısa bi süre önce tüm bilgilerim çalındı mailler hf hesapları blogum vs bu kişi bana facebookta otomatik sayfa beğendirme diye bi javascript attı bunu düzenle hostuna at verdiğim kodu da temana biyere koy dedi bende koydum.Kodu koyduktan sonra tüm bilglerim o kişiye gitti js yi virüstotalda taratmıştım ama virüs bulmamıştı arkadaşlar.MAsıl oluyorki bu
invertor
İletişim:

Mesaj gönderen invertor »

Şayet yollamış olduğu dosyanın içerisine gömülü keylogger varsa dosyanın açılması ile beraber aktif hale geçmiş olabilir .  Mevcut dosya duruyorsa pm den gönderirseniz incelerim

Not: Bazı keyloggerlar anti virüs yazılımlarına yakalanmaz   belli bir zaman sonra  yakalanır ama iş işten geçmiş olur. Bu tür zararlı yazılımlar hakkında daha önceden bilgi verdik.

Başka bir ihtimal ise belki daha önceden  bilgisayarınıza bulamış olan bir keylogger sayasindede şifreleriniz  çalınmıştır

Güvenliğiniz için  görev yöneticisinde ve başlangıçta çalışan programları kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla

invertor

“Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir