Cep telefonları ve Tabletler ile ilgili her türlü bilgiyi paylaşabileceğiniz bölümümüz.
serdem
İletişim:

IMEI Değiştirme Programı - Bütün Çin malı Usb telefonlarda Çalışır

Mesaj gönderen serdem »

Programı indirip kurdum bu noktoda sıkıntı yok anca telefonu usb ile bagladıgımda telefonun F ve G klasörü  otomaitk kullan diye geliyor. Dolaysıyla  "Yeni donanım bulundu deyip Driver isteyecek USB Driver For China Mobile klasörünü göstererek driver ı yükletin gelen uyarılara evet diyin" kısmını yapamıyorum. Ben bu klasörü kopyalayıp telefonun içine yapıştırdım ama çalıştıramadığım için driverler yükleyemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler
invertor
İletişim:

Mesaj gönderen invertor »

[QUOTE=serdem]Programı indirip kurdum bu noktoda sıkıntı yok anca telefonu usb ile bagladıgımda telefonun F ve G klasörü  otomaitk kullan diye geliyor. Dolaysıyla  "Yeni donanım bulundu deyip Driver isteyecek USB Driver For China Mobile klasörünü göstererek driver ı yükletin gelen uyarılara evet diyin" kısmını yapamıyorum. Ben bu klasörü kopyalayıp telefonun içine yapıştırdım ama çalıştıramadığım için driverler yükleyemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler[/QUOTE]

Telefon ekranından com Noktası  seçeneği yoksa yapacak birşey yok :( Ama normalde olması lazım dikkatli inceleyiniz

Aşağıdaki işlemleri yapın

- Usb kablosu aracılığı ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın
- Telefon ekranından com Noktası nı seçin
- Yeni donanım bulundu deyip Driver isteyecek USB Driver For China Mobile klasörünü göstererek driver ı yükletin gelen uyarılara evet diyin.

[QUOTE=C4Timer]Öncelikle elinize saqlık fakat benim bir sorunum var... imei girdikten sonra isleme baslattıqım anda " please hold on the power key " diyor.. bana yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden tsk ederim.. sayqılar..!!!  [/QUOTE]

Kapatma tuşuna basılı tutmanızı istiyor
invertor2011-03-30 05:28:23
hakan234
İletişim:

Mesaj gönderen hakan234 »

proğram için tşk. proğram çalışıyo ilkin denedim ama olmadı sonrdaan telefondaki hafıza ve sim kartını çıkartıp denedim hata vermedi . bide bunun çift karlılar için olanıdaolsa idi harika olurdu
yasarsahbaz
İletişim:

Mesaj gönderen yasarsahbaz »

Arkadaşlar program xp'de sorunsuz çalışıyor. Ben USB kablosunu hiç kullanmadan bluetooth ile IMEI numarasını değiştirdim. İndirdiğiniz programın USB Driver klasörünü kullanmanıza gerek yok. Bilgisayarınızda bluetooth varsa bilgisayarınızın ve telefonunuzun bluetooth'unu açın ve Imei programını çalıştırın. "please hold on the power key" diye bir uyarı çıkarsa telefonunuzun kapatma tuşuna 2 saniye basılı tutun ve imei değiştirme işleminiz tamamlanacaktır. Ben bu programı faturalı cep telefonum ne idüğü belirsiz kişiler tarafından kopyalandığı için kullanmak zorunda kaldım. Orijinal telefonumun IMEI numarasıyla birileri klonlama yaptığı için mağdur duruma düştüm, aksi taktirde bu programı kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
mertferrari
İletişim:

Mesaj gönderen mertferrari »

indirme linki nerededir ?
esmeraysedat
İletişim:

Mesaj gönderen esmeraysedat »

HERŞEY GÜZELDE PROGRAMIN ŞİFRESİ NE? BİLEN VARMI?
konsolos22
İletişim:

Mesaj gönderen konsolos22 »

indiriyorum fakat programı birtürlü açamiyorum
invertor
İletişim:

Mesaj gönderen invertor »

Programı indiremeyenlerin veya  özellikle indiripte açamayanların dikkatine!

Kullanmış olduğunuz antivirüs programı indirmiş olduğunuz dosyayı yani IMEI değiştirme programını  virüs olarak algıladığından dolayı programı  çalıştıramıyorsunuz.

Bu bağlamda herhangi bir sorunla karşılaşmamak için   bu işlemi yaparken anti virüs programınızı devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim....
quientwind
İletişim:

Mesaj gönderen quientwind »

arkadaşlar programın şifresine ulaşamadım yardımcı olurmusunuz?
tarık
İletişim:

Mesaj gönderen tarık »

arkadaşlar programı indirdim fakat açılmıyor klasor boş

“Telefon &Tablet” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir