acronis recovery hakkinda bilgi
-
endiabolic
- İletişim:
merhabalar forumda yeniyim ama iceriginiz gercekten hos benim acronisten kaynaklanan bir sorunum olustu d diskini yanliskikla ne yaptirsam gorunmuyor 48gb c gorunuyor 250gb lik hdd de wirelles driverimde gitti simdi ben eski d diskime nasil ulasabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim sindiden tesekkurler
-
invertor
- İletişim:
C ve d ayrı dikmi yoksa tek diski 2 ye bölünmüş bir şekildemi kullanıyordunuz bunu belirtirseniz iyi olur...
Bilgisayrım simgesinin üzerine sağ tıklayıp yöneti çalıştırın karşınıza çıkan ekrandan disk yönetimini tıklayın karşınıza gelen ekranda kayıp alan gözüküyormu veya o kısmın resmini buraya ekleyin bakalım
Eğer kayıp alan gözüküyorsa Handy recovery programı ile verilerinizi kurtarabilirsiniz.
Saygılarımla
Bilgisayrım simgesinin üzerine sağ tıklayıp yöneti çalıştırın karşınıza çıkan ekrandan disk yönetimini tıklayın karşınıza gelen ekranda kayıp alan gözüküyormu veya o kısmın resmini buraya ekleyin bakalım
Eğer kayıp alan gözüküyorsa Handy recovery programı ile verilerinizi kurtarabilirsiniz.
Saygılarımla
-
S3Z3R
- İletişim:
İnvertor üstadında açıkladığı gibi kayıp alan göküyororsa
handy recovery yada bu tarz recovery programlarıyla kurtarabilirsin;)
Şahsen ben 8 gb müzik arşivimi bu yöntemle geri almıştım fakat müziklerin %40 ı hatalı kurtarıldı.
Yanlışlıkla ghost çekmiştim üstüne :)
S3Z3R2009-11-12 09:34:26
handy recovery yada bu tarz recovery programlarıyla kurtarabilirsin;)
Şahsen ben 8 gb müzik arşivimi bu yöntemle geri almıştım fakat müziklerin %40 ı hatalı kurtarıldı.
Yanlışlıkla ghost çekmiştim üstüne :)
S3Z3R2009-11-12 09:34:26
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir