-
onecracker
- İletişim:
Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v2.5.4
eger ızın verırsenız sıze arastırmanız ıcın bır kac exe lınkı vermek ıstıyorum bu exe lerı tıkladıktan sonra yeni nesil keylogger tespit sistemi bilgisayarda keylogger oldugunu soyluyor fakat konumunu tespit edemiyor
-
invertor
- İletişim:
Özel mesaj ile bana gönderebilirsiniz
-
YOK EDİCİ
- İletişim:
oncelıkle bole bır programı paylastıgı ıcın sıte yonetıcısıne tesekkur ediyorum ama ben rar şifresi acamadım onun ıcın deneme fırsatım olmadı rar şifresi acaba ne cevap yazarsanız sevınırım cunku bende key logger oldugundan supheleniyorum
-
degenerated
- İletişim:
-
invertor
- İletişim:
Rgistry kaydınızda bir sorun var
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon da bulunan Userinit anahtarındaki userinit.exe değerini silip C:\WINDOWS\system32\userinit.exe olarak değiştirmeniz yeterlidir.
invertor2011-05-12 02:46:40
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon da bulunan Userinit anahtarındaki userinit.exe değerini silip C:\WINDOWS\system32\userinit.exe olarak değiştirmeniz yeterlidir.
invertor2011-05-12 02:46:40
-
degenerated
- İletişim:
regedit'i açtığımda söylediğiniz yordam aynen aşağıdaki gibi.invertor yazdı:Rgistry kaydınızda bir sorun var
Bir değişiklik yapmadan tekrar kapadım.
Win7-64bit kullanıyorum. Dediğiniz gibi Yönetici olarak çalıştırmıştım.

-
karakus1
- İletişim:
eminim güzel paylaşımdır ama indirdim parola istiyor parola nedir bildirirseniz sevinirim win 7 kullanıyorum. şimdiden tşkrlr.
-
mekremod
- İletişim:
sağol bakalım
-
Midnight
- İletişim:
Midnight2011-09-12 13:44:02degenerated yazdı:
Merhaba ben Midnight üyenizim.Saygı değer yöneticilerim ,Aynı sorun bende var Windows 7 yönetici olarak çalıştır dediğimde bu şekilde görüntü alıyorum acaba benim pc de keyloger varmı değerli yardımlarınızı rica ederim.Saygılarımla,
NOT : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon da bulunan Userinit anahtarındaki userinit.exe değerini silip C:\WINDOWS\system32\userinit.exe olarak değiştirdim sorun aynı devam ediyor.
Bilgisarınızda keyloger bulaşmış!Temizlik için ağağıdaki adresi takip uyarısı veriyor. İlginç olan Bulaştığı konumlar bölümü boş geliyor. Yeni Nesil keyloger tespit etme sistemi v2.5.4 programını kullanıyorum.
-
invertor
- İletişim:
Aşağıdaki konuda cevabı verilmiştir böyle ise bir sıkıntı yokMidnight yazdı:degenerated yazdı:
Merhaba ben Midnight üyenizim.Saygı değer yöneticilerim ,Aynı sorun bende var Windows 7 yönetici olarak çalıştır dediğimde bu şekilde görüntü alıyorum acaba benim pc de keyloger varmı değerli yardımlarınızı rica ederim.Saygılarımla,
NOT : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon da bulunan Userinit anahtarındaki userinit.exe değerini silip C:\WINDOWS\system32\userinit.exe olarak değiştirdim sorun aynı devam ediyor.
Bilgisarınızda keyloger bulaşmış!Temizlik için ağağıdaki adresi takip uyarısı veriyor. İlginç olan Bulaştığı konumlar bölümü boş geliyor. Yeni Nesil keyloger tespit etme sistemi v2.5.4 programını kullanıyorum.
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=9238
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir