-
koxper20
- İletişim:
msnmsgr.exe, dllhost.exe (Dikkat)
rstrui.exe bulunamadı dıo Shell yaptım yıne olmadı Geri yükleme noktasıda yok :S
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=koxper20]rstrui.exe bulunamadı dıo Shell yaptım yıne olmadı Geri yükleme noktasıda yok :S [/QUOTE]
Konuyu dagıttık konu hakkında farklı bir konu açarsanız bu mesajları oraya taşıyacağım
Sanırım vista işletim sistemi kullanıyorsunuz
Çalıştıra msconfig yazıp çalıştırın başlangıçta çalışan programları devre dışı bırakıp yeniden başlatın bakalım yine aynı sorun olacakmı
Aynı sorun devam ediyorsa
Çalıştıra %systemroot%\system32\mstsc.exe yazıp çalıştırın sisteminizi geri bir tarihe yüklemeyi deneyin
Yine olmuyor ise vista dvd si ile sisteminizi onarmayı deneyiniz.
invertor2009-09-23 03:41:08
Konuyu dagıttık konu hakkında farklı bir konu açarsanız bu mesajları oraya taşıyacağım
Sanırım vista işletim sistemi kullanıyorsunuz
Çalıştıra msconfig yazıp çalıştırın başlangıçta çalışan programları devre dışı bırakıp yeniden başlatın bakalım yine aynı sorun olacakmı
Aynı sorun devam ediyorsa
Çalıştıra %systemroot%\system32\mstsc.exe yazıp çalıştırın sisteminizi geri bir tarihe yüklemeyi deneyin
Yine olmuyor ise vista dvd si ile sisteminizi onarmayı deneyiniz.
invertor2009-09-23 03:41:08
-
invertor
- İletişim:
Konuda güncelleme yapılmıştır.
-
heya__
- İletişim:
Oncelikle selamlar. Hocam anlattıgınız islemleri tek tek uyguladım. Bahsettiginiz klasorler icerisinde herhangi bir anormal dosya yok, 3 kere ust uste format atmama ragmen pc'de suanda keylogger oldugunu hissedebiliyorum. Yaptıgımın islemler yavas ilerliyor v.s pc'de bulunan keylogger'in hangisi oldugunda tam bir fikrim yok fakat N-Keylogger tipi sanırım. Pc'den mail gonderilen sahıs ile 2 3 kere gorustum ekran goruntumu v.s gosterdi bana daha oncesinde basıma bole birsey gelmedigi icin cok şaşırdım. Format attıgımda kurtulabilecegimi sanıyodum fakat yanılmısım. N-Keylogger hakkında onerileriniz var ise onuda test etmek isterim.
Dipnot; MS-DOS uzerinde bir hata penceresi geliyor Windows\Temp klasoru icerisinde keklik.exe hata verdi diye bir uyarı geliyor. N-Keylogger tanımını okurken karsıdaki kullanıcıya sahte uyarı verme penceresi diye birsey gordum. Bu yuzden N-Keylogger tipi oldugundan supheleniyorum.
Simdiden tesekkur ederim.
Dipnot; MS-DOS uzerinde bir hata penceresi geliyor Windows\Temp klasoru icerisinde keklik.exe hata verdi diye bir uyarı geliyor. N-Keylogger tanımını okurken karsıdaki kullanıcıya sahte uyarı verme penceresi diye birsey gordum. Bu yuzden N-Keylogger tipi oldugundan supheleniyorum.
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=heya__]Oncelikle selamlar. Hocam anlattıgınız islemleri tek tek uyguladım. Bahsettiginiz klasorler icerisinde herhangi bir anormal dosya yok, 3 kere ust uste format atmama ragmen pc'de suanda keylogger oldugunu hissedebiliyorum. Yaptıgımın islemler yavas ilerliyor v.s pc'de bulunan keylogger'in hangisi oldugunda tam bir fikrim yok fakat N-Keylogger tipi sanırım. Pc'den mail gonderilen sahıs ile 2 3 kere gorustum ekran goruntumu v.s gosterdi bana daha oncesinde basıma bole birsey gelmedigi icin cok şaşırdım. Format attıgımda kurtulabilecegimi sanıyodum fakat yanılmısım. N-Keylogger hakkında onerileriniz var ise onuda test etmek isterim.
[/QUOTE]
1: Burda anlatılan keyloger sisteminizde yok anlaşılan farklı bir trojan pc nize bulaşmış incelemeden anlamamız braz zor.
2: Tavsiyem format atarken hdd nin bir bölümüne değil tamamına format atınız. Bu bağlamda keylogerin K sinden eser kalmaz rahat olun :)
[/QUOTE]
1: Burda anlatılan keyloger sisteminizde yok anlaşılan farklı bir trojan pc nize bulaşmış incelemeden anlamamız braz zor.
2: Tavsiyem format atarken hdd nin bir bölümüne değil tamamına format atınız. Bu bağlamda keylogerin K sinden eser kalmaz rahat olun :)
-
zübeyde
- İletişim:
kesinlikle temizlendi bravo helal olsun! zübeyde2009-10-31 05:07:38
-
invertor
- İletişim:
Standart olarak scvhost.exe, svchost.exe, SVCHOST.EXE, msnmsgr.exe, dllhost.exe adı ile bulaşan Yeni nesil keyloger’in son zamanlarda farklı isimlerde bulaştığını tespit ettik.
Bunun üzerine Bilgineferi.com olarak Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v1.2 programını hazırladık hazırlamış olduğumuz bu program ile yukarıda bahsetmiş olduğumuz keyloger bilgisayarınıza bulaşmış ise bulaşan bu keyloger’in adını ve konumunu tespit edebilirsiniz eğer sisteminize bulaşmış ise sizler için hazırlamış olduğumuz yazılı ve videolu anlatımı takip ederek bilgisayarınıza bulaşmış olan bu keyloger’ı bilgisayarınıza format atmadan sorunsuz bir şekilde temizleyebilirsiniz.
Programa Buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=8111
Bunun üzerine Bilgineferi.com olarak Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v1.2 programını hazırladık hazırlamış olduğumuz bu program ile yukarıda bahsetmiş olduğumuz keyloger bilgisayarınıza bulaşmış ise bulaşan bu keyloger’in adını ve konumunu tespit edebilirsiniz eğer sisteminize bulaşmış ise sizler için hazırlamış olduğumuz yazılı ve videolu anlatımı takip ederek bilgisayarınıza bulaşmış olan bu keyloger’ı bilgisayarınıza format atmadan sorunsuz bir şekilde temizleyebilirsiniz.
Programa Buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=8111
-
xdeletex
- İletişim:
Hocam sagolasinda bir sorunum olacak.Ben Vista kullanıyorum.Hem yönetici hemde yönetici olmadan çalıstır dedim.Yönetici olmadan çalıstırınca keylogger buldu.Yönetici olarak calıstırdıgımda bulmadı.

Ayrica yönetici modunda açınca buldugu virüsün konumuda Roaming klasörü hocam. Gizli klasörler gözükürkende o dediginiz dosyalar orada yok.

.Ne olacak benim halim ? Yönetici olarak çalısınca bir şey bulamıyor,normal çift tıkla açınca buluyor ve konum bul deyince roaming klasörünü açıyor. Bahsettiginiz o .sys yada msnmgr.exe dosyaları orada mevcut degil.Haa,bir şey daha var. Gelişmiş görev yöneticisini açtıgımda dllhost.exe kırmızı yanıyor sonra hemen sönüveriyor.Bütün yolları denedim fakat hiçbir virüse rastlamadım. Vistaya lanetler yagdıracagım artık

Yardım ederseniz teşekkür ederim .
NOT: AYRICA SYSTEM 32 ICINDE DLLHOST.EXE VAR FAKAT SİLİNMİYOR.KİLL PROCESS DİYORUM PARAMETRE HATASI DİYOR.KLASÖRE GİDİP SİLMEYİ DENEDİGİMDE YETKİNİZ YOK DİYOR.
xdeletex2009-11-25 09:03:31

Ayrica yönetici modunda açınca buldugu virüsün konumuda Roaming klasörü hocam. Gizli klasörler gözükürkende o dediginiz dosyalar orada yok.

.Ne olacak benim halim ? Yönetici olarak çalısınca bir şey bulamıyor,normal çift tıkla açınca buluyor ve konum bul deyince roaming klasörünü açıyor. Bahsettiginiz o .sys yada msnmgr.exe dosyaları orada mevcut degil.Haa,bir şey daha var. Gelişmiş görev yöneticisini açtıgımda dllhost.exe kırmızı yanıyor sonra hemen sönüveriyor.Bütün yolları denedim fakat hiçbir virüse rastlamadım. Vistaya lanetler yagdıracagım artık

Yardım ederseniz teşekkür ederim .
NOT: AYRICA SYSTEM 32 ICINDE DLLHOST.EXE VAR FAKAT SİLİNMİYOR.KİLL PROCESS DİYORUM PARAMETRE HATASI DİYOR.KLASÖRE GİDİP SİLMEYİ DENEDİGİMDE YETKİNİZ YOK DİYOR.
xdeletex2009-11-25 09:03:31
-
invertor
- İletişim:
Zaten not olarak eklemiştim Yönetici olarak çalıştıracaksınız sorun yok diyorsa problem yoktur.
Başlat çalıştır a msconfig yazarak başlangıçta çalışan programlar listesindende kontrol edebilirsiniz.
Saygılarımla
Edit: Belirttiğimiz konumlar haricinde başka yere bu keylogger bulaşmaz devamlı güncel temizleme yöntemini sizlere sunmaya çalışıyoruz.
invertor2009-11-25 12:10:29
Başlat çalıştır a msconfig yazarak başlangıçta çalışan programlar listesindende kontrol edebilirsiniz.
Saygılarımla
Edit: Belirttiğimiz konumlar haricinde başka yere bu keylogger bulaşmaz devamlı güncel temizleme yöntemini sizlere sunmaya çalışıyoruz.
invertor2009-11-25 12:10:29
-
marvel
- İletişim:
slm dediğiniz yöntemleri denedim ama halan dllhost.exe silemedim bir program açınca görev yöneticisinde gözüküyor nasıl silebilirim şimdiden tşk.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir