-
yohum
- İletişim:
msnmsgr.exe, dllhost.exe (Dikkat)
kaardesim ço saol ama s kısmı anlamadım
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Bu değeri
Shell explorer.exe "C:\Documents and Settings\ sizin otorum açma adınız \Application Data\msnmsgr.exe"
Bu şekil değiştirin
Shell Explorer.exe
birazdaha açık söylermisin çünkü ede zaten explorer.exe yazıyodu:Sama dier herseyi yaptım
Bu değeri
Shell explorer.exe "C:\Documents and Settings\ sizin otorum açma adınız \Application Data\msnmsgr.exe"
Bu şekil değiştirin
Shell Explorer.exe
birazdaha açık söylermisin çünkü ede zaten explorer.exe yazıyodu:Sama dier herseyi yaptım
-
invertor
- İletişim:
Hazırlamış olduğum Video' yu izlemenizi tavsiye ederim
Diğer işlemleri yapmışsınız Shell değeri Explorer.exe ise o kısımda problem yok demektir.
Diğer işlemleri yapmışsınız Shell değeri Explorer.exe ise o kısımda problem yok demektir.
-
yohum
- İletişim:
GERCEKTEN ÇOK TESEKÜR EDERİM bintane +versem bile az internetpislik dolu
-
FilanFalan
- İletişim:
Ustam ellerin dert görmesin. Allah razı olsun bizi bi dertten kurtardın. Knight'ı bırakalı uzun zaman olmuştu tekrar başlayayım dedim koxp indirdim sürekli tetikteyimdir o konularda şansa gördüm indirmeden önce msnmsgr.exe diye. az bi bilgim de var görev yöneticisini sürekli kullanırım. sayende kurtulduk. tekrar teşekkürler :)
-
ilkayy12
- İletişim:
Gsl anlatmıssın ama bulmanın daha klay bi yolu'da war aslında
bukeyloger ne olursa olsun msnmsgr.exe veya svchost veya kightexe
sonucta logları göndermek için aynı klaösrde ntlog die bi sistem dosyası hazırlıyor ve belirtilen aralıklarla bu logları gönderiyor
pcnize bulastıgını düşünüyorsanız Baslat/Ara/ntlog yazmanız yeter die düşünüyorum xD
paylasım İçin ty..
exe ne olursa olsun mecburen ntlog olusturuyor o ism şaşmıyor ..
sonucta logları göndermek için aynı klaösrde ntlog die bi sistem dosyası hazırlıyor ve belirtilen aralıklarla bu logları gönderiyor
pcnize bulastıgını düşünüyorsanız Baslat/Ara/ntlog yazmanız yeter die düşünüyorum xD
paylasım İçin ty..
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=ilkayy12]Gsl anlatmıssın ama bulmanın daha klay bi yolu'da war aslında
paylasım İçin ty..
[/QUOTE]
Merak etmeyin sisteme bulaştırdığı dosyaların ne işe yaradığından haber darız fazla teknik detaylara değinmedik.
Tabi tespit açısından şimdilik buda güzel bir yöntem.
Temizlik içinde konuda anlatılanların yapılması gerekir
paylasım İçin ty..
[/QUOTE]
Merak etmeyin sisteme bulaştırdığı dosyaların ne işe yaradığından haber darız fazla teknik detaylara değinmedik.
Tabi tespit açısından şimdilik buda güzel bir yöntem.
Temizlik içinde konuda anlatılanların yapılması gerekir
-
koxper20
- İletişim:
kardes soyledıklerını yaptım ama 2 .kez gırdı bu sefer pek okumadan iş yaptım regedit dekı explorer.exe yazılı kalsın yazıyo orda ben sıldım kökten explorer.exe yı sımdı pc ye her defasında explorer.exe yazıp gırıorum
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=koxper20]kardes soyledıklerını yaptım ama 2 .kez gırdı bu sefer pek okumadan iş yaptım regedit dekı explorer.exe yazılı kalsın yazıyo orda ben sıldım kökten explorer.exe yı sımdı pc ye her defasında explorer.exe yazıp gırıorum [/QUOTE]
Dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.
Sorununuzun çözümü :
Başlat- Çalıştır -Regedit
Registry Kayıt defteri düzenleyicisinden aşağıdaki konuma gelin
Sağtaraftaki alan üzerine mause ile sağtıklayın açılan "yeni" menüsünden "Dize Değerini tıklayın" oluşturmuş olduğunuz dize değerini shell olarak değiştirin
Akabinde oluşan shell 'in üzerine çift tıklayın Değer Verisi Kısmına Explorer.exe yazın sorununuz düzelecektir
Dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.
Sorununuzun çözümü :
Başlat- Çalıştır -Regedit
Registry Kayıt defteri düzenleyicisinden aşağıdaki konuma gelin
Sağtaraftaki alan üzerine mause ile sağtıklayın açılan "yeni" menüsünden "Dize Değerini tıklayın" oluşturmuş olduğunuz dize değerini shell olarak değiştirin
Akabinde oluşan shell 'in üzerine çift tıklayın Değer Verisi Kısmına Explorer.exe yazın sorununuz düzelecektir
-
koxper20
- İletişim:
dediğinizi yaptım ama malesef yıne pc actıgımda gozukmedı masaustu . gorev yonetıcısını acıyıorum yenı gorev explorer.exe yazıp gırıoyrum her defasında ve masaustunde exper belgelerım acılıo hemen onun nedenını de anlamadım Sımdıden tesekkurler
-
invertor
- İletişim:
shell i Shell olarak değiştirin S harfi büyük olacak
Yine olmaz ise
Başlat - Çalıştıra %SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe Yazıp çalıştırın Sisteminizi önceki bir tarihe geri yükleyin sorununuz düzelecektir
Yine olmaz ise
Başlat - Çalıştıra %SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe Yazıp çalıştırın Sisteminizi önceki bir tarihe geri yükleyin sorununuz düzelecektir
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir