Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Etiler'de vahşet !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Etiler'de vahşet !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Etiler'de vahşet !!!!
    Gönderim Zamanı: 05-03-2009 Saat 10:23

 

Etiler'deki bir çöp kontenyırında, genç bir kıza ait parçalanmış ceset bulundu.

Beşiktaş’ta çöp konteynerinde bulunan parçalanmış kadın cesedinin, 18 yaşındaki Münevver Karabulut’a ait olduğu anlaşıldı..

Alınan bilgiye göre, Etiler Dilek Yıldızı Sokakta çöplerin arasındaki kağıtları toplayan bir kişi tarafından çöp konteynerinde bulunan parçalanmış cesede ilişkin yapılan incelemede, cesedin 18 yaşındaki Münevver Karabulut’a ait olduğu tespit edildi. 

Bolu’nun Mengen ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Karabulut’un, bir dershaneden eğitim aldığı ve ÖSS’ye hazırlandığı öğrenildi. 

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, başı bir poşete konulan, vücudu ise bir gitar kutusuna yerleştirilen Münevver Karabulut’un öldürülmesine ilişkin 3 kişinin ifadesine başvurdu.. Polis ayrıca, çevredeki binalarda bulunan güvenlik kamera görüntülerine el koydu.

Gitar kutusu ve bir bavula parçalanarak konulan cesedin yanında Karabulut'un çantası bulundu. 

Çantadan çıkan özel eşyalarından cesedin kimliği tespit edildi. Ailesi ile bağlantıya geçen polis Şişli’de bir dersaneye giden Münevver’in sabah evden çıktığını, saat 15.00 sıralarında bir erkek arkadaşı ile randevulaştığını tespit etti. 

Vahşice işlenen cinayete kuran giden Münevver Karabulut’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan incelemelerde genç kızın başının gövdesinden ayrılmadan önce bıçak darbeleriyle yaralandığı tespit edildi. 

Olayın ardından cinayeti öğrenen Fener Rum Patrikhanesi’nde aşçılık yapan acılı baba Süreyya Karabulut hastaneye kaldırıldı. Baba Karabulut’un İstanbul’un tanınan aşçıları arasında bulunduğu öğrenildi. Münevver Karabulut’un cenazesi ise yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Bolu’ya götürüldü. 

Uzun süre kızının cinayete kurban gittiğinden habersiz olan anne Nagehan Karabulut olayı öğrendikten sonra fenalaştı. 

Öte yandan 18 yaşındaki Münevver Karabulut’un çevresinde çok sevilen başarılı bir öğrenci olduğu öğrenildi. Genç kızın Kanada’ya ve ABD’ye dil eğitimi almak için gittiği ve önümüzdeki Cumartesi günü 19’ncu yaş gününü kutlamaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.173 Saniyede Yüklendi.