Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Etiler'de vahþet !!!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Güncel
Forum Tanımlaması: Türkiye gündemindeki konular ve Dünyada olup biten haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7317
Tarih: 21-09-2024 Saat 07:54


Konu: Etiler'de vahþet !!!!
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Konu: Etiler'de vahþet !!!!
Mesaj Tarihi: 05-03-2009 Saat 10:23

 

Etiler'deki bir çöp kontenyýrýnda, genç bir kýza ait parçalanmýþ ceset bulundu.

Beþiktaþ’ta çöp konteynerinde bulunan parçalanmýþ kadýn cesedinin, 18 yaþýndaki Münevver Karabulut’a ait olduðu anlaþýldý..

Alýnan bilgiye göre, Etiler Dilek Yýldýzý Sokakta çöplerin arasýndaki kaðýtlarý toplayan bir kiþi tarafýndan çöp konteynerinde bulunan parçalanmýþ cesede iliþkin yapýlan incelemede, cesedin 18 yaþýndaki Münevver Karabulut’a ait olduðu tespit edildi. 

Bolu’nun Mengen ilçesi nüfusuna kayýtlý olduðu belirlenen Karabulut’un, bir dershaneden eðitim aldýðý ve ÖSS’ye hazýrlandýðý öðrenildi. 

Ýstanbul Asayiþ Þube Müdürlüðü Cinayet Büro Amirliði ekiplerinin, baþý bir poþete konulan, vücudu ise bir gitar kutusuna yerleþtirilen Münevver Karabulut’un öldürülmesine iliþkin 3 kiþinin ifadesine baþvurdu.. Polis ayrýca, çevredeki binalarda bulunan güvenlik kamera görüntülerine el koydu.

Gitar kutusu ve bir bavula parçalanarak konulan cesedin yanýnda Karabulut'un çantasý bulundu. 

Çantadan çýkan özel eþyalarýndan cesedin kimliði tespit edildi. Ailesi ile baðlantýya geçen polis Þiþli’de bir dersaneye giden Münevver’in sabah evden çýktýðýný, saat 15.00 sýralarýnda bir erkek arkadaþý ile randevulaþtýðýný tespit etti. 

Vahþice iþlenen cinayete kuran giden Münevver Karabulut’un cenazesi otopsi yapýlmak üzere Adli Týp Kurumu’na gönderildi. Yapýlan incelemelerde genç kýzýn baþýnýn gövdesinden ayrýlmadan önce býçak darbeleriyle yaralandýðý tespit edildi. 

Olayýn ardýndan cinayeti öðrenen Fener Rum Patrikhanesi’nde aþçýlýk yapan acýlý baba Süreyya Karabulut hastaneye kaldýrýldý. Baba Karabulut’un Ýstanbul’un tanýnan aþçýlarý arasýnda bulunduðu öðrenildi. Münevver Karabulut’un cenazesi ise yakýnlarý tarafýndan Adli Týp Kurumu Morgu’ndan alýnarak topraða verilmek üzere memleketi Bolu’ya götürüldü. 

Uzun süre kýzýnýn cinayete kurban gittiðinden habersiz olan anne Nagehan Karabulut olayý öðrendikten sonra fenalaþtý. 

Öte yandan 18 yaþýndaki Münevver Karabulut’un çevresinde çok sevilen baþarýlý bir öðrenci olduðu öðrenildi. Genç kýzýn Kanada’ya ve ABD’ye dil eðitimi almak için gittiði ve önümüzdeki Cumartesi günü 19’ncu yaþ gününü kutlamaya hazýrlandýðý ortaya çýktý.

http://haber.milliyet.com.tr/msnDefault.asp?url=http%3a%2f%2fwww.milliyet.com.tr%2fYasam%2fSonDakika.aspx%3faType%3dmsnSonDakika%26Kategori%3dturkiye%26KategoriID%3d%26ArticleID%3d1066785%26Date%3d04.03.2009%26reftype%3d2 - Kaynak


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat