Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Serhat: "Bıraksınlar gideyim"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Serhat: "Bıraksınlar gideyim"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Serhat: "Bıraksınlar gideyim"
    Gönderim Zamanı: 02-11-2006 Saat 22:12
 
Avrupa Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda, deplasmanda AC Milan'a 4-1 yenilen Anderlecht'in golcü oyuncusu Serhat Akın, kendisine daha fazla forma şansı verilmesini istedi.

Belçika'nın en yüksek tirajlı gazetesi HLN'ye demeç veren milli futbolcu, dün gece Milan'a çok zor anlar yaşattıklarını belirterek, ''38. dakikada oyuna girdim ve iyi başladım. Hatta bir ortam direkten döndü. Etkili bir futbol sergilememize rağmen sonuç alamadık. Zaten Milan gibi bir takıma karşı 2-0 geriye düştükten sonra maçı kazanmak için mucize lazım'' ifadelerini kullandı.

Oyunda kaldığı süreyi yetersiz bulduğunu dile getiren deneyimli oyuncu, ''Takımım için ne kadar önemli olduğumu ispat ettim. Ben Fenerbahçe'den geldim. Üçüncü Lig'den ya da önemsiz bir takımdan gelmedim. Ben profesyonelim. Yedek kulübesinde oturmak için imza atmadım. Ara sıra oyuna giriyorum, ama bu çok yetersiz. Sakatlığımdan sonra formumu hemen yakaladım ve daha çok oynamak istiyorum'' diye konuştu.

Anderlecht'te kazandığı parayı hak etmek istediğini anlatan Serhat Akın, şöyle devam etti:

''Oynasam da oynamasam da paramı alıyorum, ama ben buraya yalnızca para kazanmak için gelmedim. Kazandığım parayı hak etmek istiyorum. Eğer Anderlecht'in fazla forvet oyuncusu varsa bu bir problem, ama her probleme çözüm bulunur. Fazla şans vermezlerse beni bıraksınlar gideyim. Teknik direktör bana ihtiyaç duymuyorsa bana söylemesi lazım. Diğer forvet oyuncuları benden daha iyiyse o da ayrı bir konu. Benden iyisi varsa beni Brüksel'de tutmalarının anlamı yok. Bu soruna ortak bir çözüm bulmamız gerekir.''

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.148 Saniyede Yüklendi.