Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Serhat: "Býraksýnlar gideyim"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takýmlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1983
Tarih: 11-05-2024 Saat 14:38


Konu: Serhat: "Býraksýnlar gideyim"
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Serhat: "Býraksýnlar gideyim"
Mesaj Tarihi: 02-11-2006 Saat 22:12
 
Avrupa Þampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda, deplasmanda AC Milan'a 4-1 yenilen Anderlecht'in golcü oyuncusu Serhat Akýn, kendisine daha fazla forma þansý verilmesini istedi.

Belçika'nýn en yüksek tirajlý gazetesi HLN'ye demeç veren milli futbolcu, dün gece Milan'a çok zor anlar yaþattýklarýný belirterek, ''38. dakikada oyuna girdim ve iyi baþladým. Hatta bir ortam direkten döndü. Etkili bir futbol sergilememize raðmen sonuç alamadýk. Zaten Milan gibi bir takýma karþý 2-0 geriye düþtükten sonra maçý kazanmak için mucize lazým'' ifadelerini kullandý.

Oyunda kaldýðý süreyi yetersiz bulduðunu dile getiren deneyimli oyuncu, ''Takýmým için ne kadar önemli olduðumu ispat ettim. Ben Fenerbahçe'den geldim. Üçüncü Lig'den ya da önemsiz bir takýmdan gelmedim. Ben profesyonelim. Yedek kulübesinde oturmak için imza atmadým. Ara sýra oyuna giriyorum, ama bu çok yetersiz. Sakatlýðýmdan sonra formumu hemen yakaladým ve daha çok oynamak istiyorum'' diye konuþtu.

Anderlecht'te kazandýðý parayý hak etmek istediðini anlatan Serhat Akýn, þöyle devam etti:

''Oynasam da oynamasam da paramý alýyorum, ama ben buraya yalnýzca para kazanmak için gelmedim. Kazandýðým parayý hak etmek istiyorum. Eðer Anderlecht'in fazla forvet oyuncusu varsa bu bir problem, ama her probleme çözüm bulunur. Fazla þans vermezlerse beni býraksýnlar gideyim. Teknik direktör bana ihtiyaç duymuyorsa bana söylemesi lazým. Diðer forvet oyuncularý benden daha iyiyse o da ayrý bir konu. Benden iyisi varsa beni Brüksel'de tutmalarýnýn anlamý yok. Bu soruna ortak bir çözüm bulmamýz gerekir.''




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat