Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Real Madrid tek yürek: 1-4
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Real Madrid tek yürek: 1-4

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Real Madrid tek yürek: 1-4
    Gönderim Zamanı: 18-10-2006 Saat 16:41
 
Devler Ligi'nde salı gecesi neler oldu? 3. hafta heyecanı E, F, G, H, grubunda oynanan 8 karşılaşma ile devam etti.  8 mücadelenin hiçbirinin beraberlik ile sonuçlanmaması dikkat çekiciydi.

Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine 9 kez götüren Real Madrid E grubu karşılaşmasında Romanya'nın Steau Bükreş takımına konuk oldu.

Robinho'nun yıldızlaştığı maçta Madrid, Bükreş'i 4-1 gibi farklı bir skor ile geçti. Madrid adına galibiyeti getiren goller 9. dakikada Sergio Ramos, 34. dakikada Raul, 56. dakikada Robinho ve 75. dakikada müthiş bir vuruş ile Nistelrooy kaydedederken, ev sahibi ekibin tek golü 64. dakikada Badea'dan geldi.

ARSENAL BUZ OLDU!
Gecenin ilk maçında Arsenal Rusya'da CSKA Moskova deplasmanında dondu. Carvalho'nun 24. dakikada attığı gol ile 1-0 geriye düşen Gunners CSKA karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılarak G grubundaki ilk mağlubiyetini aldı, CSKA ise 3. maçında ikinci galibiyetini alarak grupta liderliğe yükseldi.

MİLAN TEK TEK
Ahmed Hassan'ın 70.  dakikada , Milli futbolcumuz Serhat Akın'ın ise 84. dakikada oyunda girdiği maçta Anderlecht H grubu mücadelesinde Milan'a kendi evinde 1-0 mağlup olarak geceyi yenilgi ile kapatan takımlar arasında yer aldı. Milan'ın golü 58. dakikada Kaka'dan geldi.

H grubu karşılaşmasında, Youla'nın son 12 dakika forma giydiği  maçta ise Lille kendi evinde AEK'yı 3-1 mağlup etti ve 3 puanla tanışarak puanını 5'e çıkardı.

LYON DURMUYOR!
Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde kupa için çok ciddi olduğunun sinyallerini veren Lyon ise E grubu mücadelesinde Dinamo Kiev deplasmanında 3-0 ile çok rahat bir galibiyet aldı ve 3'de 3 yaptı. Puanını 9'a çıkartarak Real Madrid'in önünde grup liderliğini sürdüren Lyon'da Kiev karşısında galibiyeti getiren goller 31. dakikada Juninho, 38. dakikada Kallström, 50. dakikada Malouda'dan geldi.

PORTO 3 PUANA 'MERHABA' DEDİ
G grubunda Porto Hamburg'u 4 - 1 mağlup ederek Devler Ligi'nde oynadığı 3. maçında ilk galibiyetini alırken, M.United Kopenhag'ı, Celtic de Benfica'yı seyircisi önünde mağlup ederek geceyi galibiyetle kapattılar.

Devler Ligi'nde 3.hafta mücadeleleri bugün oynanacak 8 karşılaşma ile devam edecek.

Devler Ligi'nde salı günü:

E Grubu
Dynamo K. 0 : 3 Lyon 
Steaua 1 : 4 R. Madrid

F Grubu
Celtic 3 : 0 Benfica 
Manchester Utd. 2 : 0 FC Kopenhag

G Grubu 
CSKA Mos. 1 : 0 Arsenal
Porto 4 : 1 Hamburg  

H Grubu 
Anderlecht 0 : 1 Milan 
Lille 
3 : 1 AEK

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.159 Saniyede Yüklendi.