Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Real Madrid tek yürek: 1-4

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takýmlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1797
Tarih: 12-05-2024 Saat 04:39


Konu: Real Madrid tek yürek: 1-4
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Real Madrid tek yürek: 1-4
Mesaj Tarihi: 18-10-2006 Saat 16:41
 
Devler Ligi'nde salý gecesi neler oldu? 3. hafta heyecaný E, F, G, H, grubunda oynanan 8 karþýlaþma ile devam etti.  8 mücadelenin hiçbirinin beraberlik ile sonuçlanmamasý dikkat çekiciydi.

Þampiyonlar Ligi Kupasý'ný müzesine 9 kez götüren Real Madrid E grubu karþýlaþmasýnda Romanya'nýn Steau Bükreþ takýmýna konuk oldu.

Robinho'nun yýldýzlaþtýðý maçta Madrid, Bükreþ'i 4-1 gibi farklý bir skor ile geçti. Madrid adýna galibiyeti getiren goller 9. dakikada Sergio Ramos, 34. dakikada Raul, 56. dakikada Robinho ve 75. dakikada müthiþ bir vuruþ ile Nistelrooy kaydedederken, ev sahibi ekibin tek golü 64. dakikada Badea'dan geldi.

ARSENAL BUZ OLDU!
Gecenin ilk maçýnda Arsenal Rusya'da CSKA Moskova deplasmanýnda dondu. Carvalho'nun 24. dakikada attýðý gol ile 1-0 geriye düþen Gunners CSKA karþýsýnda sahadan 1-0 maðlup ayrýlarak G grubundaki ilk maðlubiyetini aldý, CSKA ise 3. maçýnda ikinci galibiyetini alarak grupta liderliðe yükseldi.

MÝLAN TEK TEK
Ahmed Hassan'ýn 70.  dakikada , Milli futbolcumuz Serhat Akýn'ýn ise 84. dakikada oyunda girdiði maçta Anderlecht H grubu mücadelesinde Milan'a kendi evinde 1-0 maðlup olarak geceyi yenilgi ile kapatan takýmlar arasýnda yer aldý. Milan'ýn golü 58. dakikada Kaka'dan geldi.

H grubu karþýlaþmasýnda, Youla'nýn son 12 dakika forma giydiði  maçta ise Lille kendi evinde AEK'yý 3-1 maðlup etti ve 3 puanla tanýþarak puanýný 5'e çýkardý.

LYON DURMUYOR!
Bu sene Þampiyonlar Ligi'nde kupa için çok ciddi olduðunun sinyallerini veren Lyon ise E grubu mücadelesinde Dinamo Kiev deplasmanýnda 3-0 ile çok rahat bir galibiyet aldý ve 3'de 3 yaptý. Puanýný 9'a çýkartarak Real Madrid'in önünde grup liderliðini sürdüren Lyon'da Kiev karþýsýnda galibiyeti getiren goller 31. dakikada Juninho, 38. dakikada Kallström, 50. dakikada Malouda'dan geldi.

PORTO 3 PUANA 'MERHABA' DEDÝ
G grubunda Porto Hamburg'u 4 - 1 maðlup ederek Devler Ligi'nde oynadýðý 3. maçýnda ilk galibiyetini alýrken, M.United Kopenhag'ý, Celtic de Benfica'yý seyircisi önünde maðlup ederek geceyi galibiyetle kapattýlar.

Devler Ligi'nde 3.hafta mücadeleleri bugün oynanacak 8 karþýlaþma ile devam edecek.

Devler Ligi'nde salý günü:

E Grubu
Dynamo K. 0 : 3 Lyon 
Steaua 1 : 4 R. Madrid

F Grubu
Celtic 3 : 0 Benfica 
Manchester Utd. 2 : 0 FC Kopenhag

G Grubu 
CSKA Mos. 1 : 0 Arsenal
Porto 4 : 1 Hamburg  

H Grubu 
Anderlecht 0 : 1 Milan 
Lille 
3 : 1 AEK



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat