Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "PSV, Türk fırtınasına kafa tuttu"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"PSV, Türk fırtınasına kafa tuttu"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "PSV, Türk fırtınasına kafa tuttu"
    Gönderim Zamanı: 19-10-2006 Saat 23:20
 
Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan karşılaşmada PSV Eindhoven'in deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yenmesinin ardından Hollanda'nın büyük tirajlı gazeteleri, PSV'nin galibiyetini ön sayfalarında manşet olarak kullandılar. PSV'nin almış olduğu bu galibiyeti, başarı olarak niteleyen gazeteler, yaptıkları yorumlarda, takımlarını deplasman fatihi olarak değerlendirdiler.

Farklı gazetelerin farklı başlıklarla ele aldığı konuda, en ilginç başlığı De Telegraaf gazetesi kullandı. 'PSV, Türk fırtınasına kafa tuttu' başlığıyla verilen haberde, Ronald Koeman'ın akılcı bir taktikle İstanbul'dan puanlarla ayrıldığını yazdı.

Antrenörlük kariyerinde Erik Gerets'in başarı karnesinin Ronald Koeman'dan daha iyi olduğunu da haberlerinde ve yorumlarında yer veren gazeteler, PSV'nin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda sert rüzgar ve ateşli seyirciye rağmen galip ayrılmasında Ronald Koeman'ın baş rolü oynadığını vurgulandılar.

Son haftalarda Süper Lig'de aldığı sonuçlarla sıkıntılı dönem geçiren Galatasaray teknik direktörü Gazeteler, Erik Gerets'e taraftarın istifa konusunda baskı yaptığını ve dün alınan PSV mağlubiyetiyle de belçikalı çalıştırıcının işin daha da zorlaştığı ifade edildi. Hollanda basını bu mağlubiyetin ardından Gerets'in Galatasaray serüveninin kısa bir süre sonra sona erebileceğini de sayfalarına taşıdılar.

Hollanda basınında gazetelerin kullandığı başlıklarsa şöyle:

De Telegraaf: "PSV, Türk fırtınasına kafa tuttu"

Algemene Dagblad: "PSV, Şampiyonlar liginde ikinci tura çok yaklaştı"

de Volkskrant: "Sakin olan PSV, Galatasaray'ı sildi"

NRC Dagblad: "Ülke şampiyonu İstanbul'da şanslıydı"

Noordhollands Dagblad: "PSV, Galatasaray karşısında akıllı oynadı"

Trouw: "PSV, Türkiye'den önemli puanlar aldı"

Het Parool: "Sakin ve akıllı olan PSV, Galatasaray'ı yendi"

Spits: "İkinci tur göründü"

İngiltere basını Liverpool ile aynı grupta yer alan Galatasaray PSV karşısında aldığı yenilgiye ise fazla yer vermedi. Gazeteler genellikle maçın skorunu belirten haberler kullanırken, Indepented Gazetesi, Galatasaray'ın PSV karşısında aldığı yenilgiyi okurlarına "PSV eski Liverpoollu Kromkamp'a teşekkür" ediyor başlığıyla duyurdu. Gazetenin haberinde Galatasaray'ın karşılaşmaya seyircisinin de desteğiyle iyi başladı ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı ancak ikinci yarıda eski Liverpoollu Kromkamp'ın zor pozisyonda attığı golle ibrenin PSV'ye döndüğünü ifade etti. Haberde grupta 3. maçının ardından 1 puanı bulunan Galatasaray, gruptan çıkma şansının da çok az olduğu vurgulandı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.146 Saniyede Yüklendi.