Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"PSV, Türk fýrtýnasýna kafa tuttu"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1807
Tarih: 01-10-2024 Saat 20:04


Konu: "PSV, Türk fýrtýnasýna kafa tuttu"
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: "PSV, Türk fýrtýnasýna kafa tuttu"
Mesaj Tarihi: 19-10-2006 Saat 23:20
 
Þampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan karþýlaþmada PSV Eindhoven'in deplasmanda Galatasaray'ý 2-1 yenmesinin ardýndan Hollanda'nýn büyük tirajlý gazeteleri, PSV'nin galibiyetini ön sayfalarýnda manþet olarak kullandýlar. PSV'nin almýþ olduðu bu galibiyeti, baþarý olarak niteleyen gazeteler, yaptýklarý yorumlarda, takýmlarýný deplasman fatihi olarak deðerlendirdiler.

Farklý gazetelerin farklý baþlýklarla ele aldýðý konuda, en ilginç baþlýðý De Telegraaf gazetesi kullandý. 'PSV, Türk fýrtýnasýna kafa tuttu' baþlýðýyla verilen haberde, Ronald Koeman'ýn akýlcý bir taktikle Ýstanbul'dan puanlarla ayrýldýðýný yazdý.

Antrenörlük kariyerinde Erik Gerets'in baþarý karnesinin Ronald Koeman'dan daha iyi olduðunu da haberlerinde ve yorumlarýnda yer veren gazeteler, PSV'nin Atatürk Olimpiyat Stadý'nda sert rüzgar ve ateþli seyirciye raðmen galip ayrýlmasýnda Ronald Koeman'ýn baþ rolü oynadýðýný vurgulandýlar.

Son haftalarda Süper Lig'de aldýðý sonuçlarla sýkýntýlý dönem geçiren Galatasaray teknik direktörü Gazeteler, Erik Gerets'e taraftarýn istifa konusunda baský yaptýðýný ve dün alýnan PSV maðlubiyetiyle de belçikalý çalýþtýrýcýnýn iþin daha da zorlaþtýðý ifade edildi. Hollanda basýný bu maðlubiyetin ardýndan Gerets'in Galatasaray serüveninin kýsa bir süre sonra sona erebileceðini de sayfalarýna taþýdýlar.

Hollanda basýnýnda gazetelerin kullandýðý baþlýklarsa þöyle:

De Telegraaf: "PSV, Türk fýrtýnasýna kafa tuttu"

Algemene Dagblad: "PSV, Þampiyonlar liginde ikinci tura çok yaklaþtý"

de Volkskrant: "Sakin olan PSV, Galatasaray'ý sildi"

NRC Dagblad: "Ülke þampiyonu Ýstanbul'da þanslýydý"

Noordhollands Dagblad: "PSV, Galatasaray karþýsýnda akýllý oynadý"

Trouw: "PSV, Türkiye'den önemli puanlar aldý"

Het Parool: "Sakin ve akýllý olan PSV, Galatasaray'ý yendi"

Spits: "Ýkinci tur göründü"

Ýngiltere basýný Liverpool ile ayný grupta yer alan Galatasaray PSV karþýsýnda aldýðý yenilgiye ise fazla yer vermedi. Gazeteler genellikle maçýn skorunu belirten haberler kullanýrken, Indepented Gazetesi, Galatasaray'ýn PSV karþýsýnda aldýðý yenilgiyi okurlarýna "PSV eski Liverpoollu Kromkamp'a teþekkür" ediyor baþlýðýyla duyurdu. Gazetenin haberinde Galatasaray'ýn karþýlaþmaya seyircisinin de desteðiyle iyi baþladý ve ilk yarýyý 1-0 önde kapattýðý ancak ikinci yarýda eski Liverpoollu Kromkamp'ýn zor pozisyonda attýðý golle ibrenin PSV'ye döndüðünü ifade etti. Haberde grupta 3. maçýnýn ardýndan 1 puaný bulunan Galatasaray, gruptan çýkma þansýnýn da çok az olduðu vurgulandý.



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat