Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - LG'den Blu-ray'e rakip
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

LG'den Blu-ray'e rakip

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: LG'den Blu-ray'e rakip
    Gönderim Zamanı: 31-08-2008 Saat 21:43
LG'den Blu-ray'e rakip

IFA 2008'de LG DivX HD oynatabilen DVD Player'lar tanıtarak rakiplerine gözdağı verdi.

IFA 2008'de çoğu firma Blu-ray oynatıcılarıyla ön plana çıkarken, LG'den Blu-ray oynatıcılara rakip olabilecek kadar iddialı bir ürün sunuldu. DivX HD destekli diskleri okuyabilecek olan DVS450H bu yönde üretilen ilk oynatıcılardan biri olma özelliği taşıyor. DivX HD içerikli videoları ister bu yönde hazırlanmış bir DVD'den veya USB flash belleklerden okuyabilen yeni DVD Player şimdiden yoğun talep akımına uğramaya başladı.

Hoş görünümünün yanısıra ister yatay yatırabilme, ister dikey bir şekilde duvara monte edilebilecek yapıda olan DVS450H esnekliğiyle sınır tanımıyor. Bunun yanısıra LG'nin yeni gözler önüne serdiği DVS400H Asya tarzı mobilyalardan esinlenerek dizayn edilmiş. Piano siyahı rengiyle ve oldukça çekici görünümüyle sınırlı kalmayan DVS400H güzel özellikleri de beraberinde taşıyor.

DVS400H bir müzik CD'sindeki MP3 dosyaları ripleyerek bunları USB belleğe depolamamıza olanak tanıyor. 2 Oynatıcı da HD(High Definition) TV'lerde DVD oynatmamıza olanak tanırken, CD, MP3 dosyaları, ve JPEG uzantılı resimleride tanıyor.

LG ürünlerin fiyatı hakkında açıklama yapmazken 2 oynatıcıyı da Ekim ayında satışa sunacağını belirtti.
 

 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.