Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LG'den Blu-ray'e rakip

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4494
Tarih: 28-09-2024 Saat 03:24


Konu: LG'den Blu-ray'e rakip
Mesajı Yazan: CASPER
Konu: LG'den Blu-ray'e rakip
Mesaj Tarihi: 31-08-2008 Saat 21:43
LG'den Blu-ray'e rakip

IFA 2008'de LG DivX HD oynatabilen DVD Player'lar tanýtarak rakiplerine gözdaðý verdi.

IFA 2008'de çoðu firma Blu-ray oynatýcýlarýyla ön plana çýkarken, LG'den Blu-ray oynatýcýlara rakip olabilecek kadar iddialý bir ürün sunuldu. DivX HD destekli diskleri okuyabilecek olan DVS450H bu yönde üretilen ilk oynatýcýlardan biri olma özelliði taþýyor. DivX HD içerikli videolarý ister bu yönde hazýrlanmýþ bir DVD'den veya USB flash belleklerden okuyabilen yeni DVD Player þimdiden yoðun talep akýmýna uðramaya baþladý.

Hoþ görünümünün yanýsýra ister yatay yatýrabilme, ister dikey bir þekilde duvara monte edilebilecek yapýda olan DVS450H esnekliðiyle sýnýr tanýmýyor. Bunun yanýsýra LG'nin yeni gözler önüne serdiði DVS400H Asya tarzý mobilyalardan esinlenerek dizayn edilmiþ. Piano siyahý rengiyle ve oldukça çekici görünümüyle sýnýrlý kalmayan DVS400H güzel özellikleri de beraberinde taþýyor.

DVS400H bir müzik CD'sindeki MP3 dosyalarý ripleyerek bunlarý USB belleðe depolamamýza olanak tanýyor. 2 Oynatýcý da HD(High Definition) TV'lerde DVD oynatmamýza olanak tanýrken, CD, MP3 dosyalarý, ve JPEG uzantýlý resimleride tanýyor.

LG ürünlerin fiyatý hakkýnda açýklama yapmazken 2 oynatýcýyý da Ekim ayýnda satýþa sunacaðýný belirtti.
 

http://www.veteknoloji.com/bigresim.php?bresim=20080831041055_lgdvs.jpg">
 
http://www.veteknoloji.com/haberdetay.php?id=6103&gkat=4 - kaynak


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat