KUZU KAPAMA |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dafne
Üye Kayıt Tarihi: 12-11-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dafne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15-11-2006 Saat 01:05 |
MALZEMELER:
-1 kg. kemikli kuzu eti -2 kaşık yağ -1 kuru soğan -12 adet yeşil soğan -1 demet pazı -1 marul -1 havuç -1 demet dereotu -Tuz YAPILIŞI: l-Düdüklü tencereye et, ayıklanıp doğranmış kuru ve yeşil soğan, havuç, yaprak yaprak koparılmış pazı, marul, tuz ve yağ konup karıştırılır. 2- İki kahve fincanı da su ilave edilip kapak kapatılır. Orta ateşte, düdük sesi geldikten sonra hesap edilmek üzere 20- 25 dakika pişirilir. 3- Soğuyunca kapak açılır. Servis tabağına alınıp kıyılmış dereotu serpilir. |
|
no imza no problem...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |