Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - F.Bahçe 4-0 G.Saray
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

F.Bahçe 4-0 G.Saray

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: F.Bahçe 4-0 G.Saray
    Gönderim Zamanı: 23-04-2006 Saat 18:48




  Turkcell Süper Lig'in 31.Haftası'nda 2 ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşıyor. Devam eden büyük mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Alex ile 1 gol bulan Fenerbahçe maçı 3-0 önde götürüyor. Maçın 12.dakikasında Appiah, cezayayının çaprazından yaptığı vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 3 dakika sonrasında Nobre'nin kafa vuruşunu Ferhat çizgi üzerinden çıkardı. 20.dakikada Tuncay'ın vuruşunda dönen topu tamamlayan Luciano farkı 2'ye taşıdı. Anelka'nın oasıyla cezaalanının içinde topla buluşan Alex skoru 3-0'a taşıdı. Sol kanatta Ümit ortasında Anelka skoru 4-0'a taşıdı.

İlk yarının bitimine 3 dakika kala kontratakla çıkan Fenerbahçe'de Nobre'nin vuruşu üst direkten döndü. İkinci yarının 15.dakikasında Alex'in vuruşu yine üst direkten dönü.

Ortasahada Aurelio'yu düşüren Saidou ikinci yarının ilk dakikasında gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

20 dakikada kalesinde 2 gol gören Galatasaray'da Eric Gerets 29.dakikada oyuncu değişikliğine giderek Uğur'u oyundan alıp yerine yedek bıraktığı İliç'i yer verdi.

Şampiyonluğu etkileyecek sezonun en büyük derbisinde Fenerbahçe'de Daum sürpriz bir şekilde Anelka'yı yedek kulübesinde tutarken, Servet, Deniz ve Selçuk'a ilk 11'de yer verdi.Lider Galatasaray'da ise Gerets, Ergün ve Sasa İliç'i yedekte tutup, genç Uğur ve Ferhat'a şans tanıdı.

Geçen hafta Vestel Manisaspor deplasmanında ummadığı bir mağlubiyet alarak Galatasaray'ın 3 puan gerisine düşen Sarı-Lacivertliler'de tek hedef galibiyet. Sarı-Kırmızılılar ise Kadıköy'den avantajlı bir skorla dönerek, kalan 3 maça rahat girmek amacında. Galatasaray, zorlu maçtan galibiyet veya beraberlikle ayrılması durumunda şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacak.

Fenerbahçe'de zorlu maç öncesinde sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kemal dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Galatasaray'da ise Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Hakan Şükür ve Song derbiye yetişti.

Önemli Dakikalar;
3.Dakika: Necati'nin sağ kanattan taşıdığı topu cezayayı üzerinde Ayhan'a çıkardı Ayhan'ın vuruşunda top auta çıktı.
4.Dakika: Galatasaray'ın içeri doldurduğu topta Necati dönen topu alarak soldan cezaalanına girdi, Rüştü'nün çıkmasıyla açısı kapandı vuruşunda top auta çıktı.
12.Dakika: Ortasahadan Appiah'la çıkan Fenerbahçe sol kanatta Tuncay'a döndü, Uğur'un kontrolünde Tuncay'a pasını atan Appiah, cezayayının kendisine göre sol çaprazından yaptığı vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.
14.Dakika: Sol kanattan yapılan ortada, arka direkte Ferhat topu kornere bıraktı.
15.Dakika: Sağ kanattan kullanılan kornerde Mondragon boşa çıktı, Nobre'nin kafa vuruşunda Ferhat çizgi üzerinden topu çıkardı.
20.Dakika: Sağ kanatta Alex, Ferhat ve Ayhan'ın arasından sıyrılarak cezaalanına girdi sonrasında cezasahası çizgisi üzerindeki Tuncay'a pas çıkardı, Tuncay'ın vuruşunda Mondragon başarılıydı ama dönen topu Luciano tamamladı, skor 2-0 oldu.
29.Dakika: Sol kanattan Hasan'ın ortasında Hakan'ın kafa vuruşunda Rüştü başarılıydı.
34.Dakika: Alex Tomas'ın kontrolünde cezayayının üzerinden solda boşta olan Tuncay'a topu verdi, Tuncay'ın vuruşunda top üstten auta gitti.
43.Dakika: Galatasaray'ın ileride top kaptırmasının ardından Tuncay'la kontratağa kalkan Fenerbahçe'de Nobre, cezaalanı içerinde Tuncay'ın pasında buluştu gelişine vuruşunda top üst direkten döndü.
46.Dakika: Hızlı çıkan Fenerbahçe'de Aurelio'yu düşüren Saidou ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.
58.Dakika: Cezayayının üzerinde Alex'in şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü.
70.Dakika: Cezasahası içeriden topla buluşan Anelka topu Alex'e çıkardı Alex'in vuruşunda top bir kez daha Galatasaray ağlarında.
78.Dakika: Sol kanattan Ümit'in ortasında topla buluşan Anelka skoru 4-0'a taşıdı.

İlk 11'ler;

Fenerbahçe: Rüştü, Luciano, Servet, Selçuk, Deniz, Appiah, Ümit, Tuncay, Nobre, Aurelio, Alex
Galatasaray: Mondragon, Uğur, Song, Tomas, Ferhat, Hasan Şaş, Saidou, Cihan, Ayhan, Necati, Hakan Şükür

Maçtan Notlar;

* Fenerbahçe'de Vestel Manisaspor maçında kalesinde 5 gol gören Rüştü bu mücadelede kaleyi korurken, ilk 11'de oynaması beklenen Anelka maça yedek olarak çıktı ve 57.dakikada Nore'nin sakatlanmasıyla oyun dahil oldu,
* 2 başkanın da izlediği büyük mücadeleye Galatasaray başladı,
* İlk taç atışını ve serbest vuruşu Galatasaray kullandı,
* Galatasaray'ın genç oyuncusu Uğur ilk 11'de çıktığı mücadelede sadece 29 dakika forma giydi ve yerini İliç'e bıraktı.
* Ortasahada Aurelio'yu düşüren Saidou ikinci yarının ilk dakikasında gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 19:00
Hakem: Cüneyt Çakır
Yayın: Lig TV
Goller: Appiah 12', Luciano 20', Alex 70', Anelka 78'
Sarı Kartlar: Saidou 20', Alex 24', Hasan 32', Necati 42', Saidou 46', Servet 48', Luciano 51'
Kırmızı Kart: Saidou 46'

Maçın önemli pozisyonlarını, yıldız tablosunu ve resimlerini maçın hemen ardından webaslan.com’da bulabilirsiniz.



Kaynak: superspor.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.211 Saniyede Yüklendi.