Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Kadıköy’e galibiyet için gideceğiz"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Kadıköy’e galibiyet için gideceğiz"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Kadıköy’e galibiyet için gideceğiz"
    Gönderim Zamanı: 13-04-2006 Saat 05:54




Saidou, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini ifade ederek,"Şu an için yönetim ile hiçbir görüşmemiz olmadı. Belki bu benim sakatlığımdan dolayı olmuyor. Araya seçimler de girdi" dedi.

Galatasaray'da bu sene kendisi için her şeyin iyi gittiğini anlatan Saidou, "Burada mutluyum, dışarıda taraftarlarla güzel şeyler oluyor. Ben de Galatasaray'da çok kalmak isterim" ifadesini kullandı.

Alioum Saidou, 7 yıldır Türkiye'de futbol oynadığını hatırlatarak, kontratının devam etmesi halinde Türk vatandaşı olmayı düşünebileceğini söyledi. Saidou, Türk vatandaşı olmasının ileride kendisi için avantaj olacağını da vurguladı.

"Yeni yöneticiler garanti verdi"

Yeni yöneticilerin parasal konularda kendilerine garanti verdiğini kaydeden Saidou, bu konuda artık konuşmaya gerek olmadığını söyledi.

Kamerunlu oyuncu, yöneticilere güvendiklerini anlatarak, geçtiğimiz hafta ödemelerin başladığını, böyle olunca da futbolcuların probleminin olmayacağını dile getirdi.

"Kadıköy'e galibiyet için gideceğiz"

İyi bir takım olduklarını ve iyi konsantre olmaları halinde iç sahada veya dış sahada her takımı yenebilecek güçte olduklarını anlatan Saidou, Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını ifade etti.

Alioum Saidou, herkesin"Galatasaray, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kazanıyor" dediğini vurgulayarak,"Bu doğru olabilir, ancak biz bunu değiştirmek istiyoruz. Zaten o maçı kazanamazsak şampiyonluğu kaybederiz. Kadıköy'deki Fenerbahçe maçına inşallah galibiyet için gideceğiz" dedi.

Sakatlığının geçtiğini de vurgulayan Saidou, Gerets'in uygun görmesi halinde Çaykur Rizespor maçında forma giyebileceğini sözlerine ekledi.



Kaynak: superspor.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.