Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Kadýköy’e galibiyet için gideceðiz"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=884
Tarih: 27-09-2024 Saat 20:18


Konu: "Kadýköy’e galibiyet için gideceðiz"
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: "Kadýköy’e galibiyet için gideceðiz"
Mesaj Tarihi: 13-04-2006 Saat 05:54




Saidou, Lig TV'ye yaptýðý açýklamada, sezon sonunda sözleþmesinin biteceðini ifade ederek,"Þu an için yönetim ile hiçbir görüþmemiz olmadý. Belki bu benim sakatlýðýmdan dolayý olmuyor. Araya seçimler de girdi" dedi.

Galatasaray'da bu sene kendisi için her þeyin iyi gittiðini anlatan Saidou, "Burada mutluyum, dýþarýda taraftarlarla güzel þeyler oluyor. Ben de Galatasaray'da çok kalmak isterim" ifadesini kullandý.

Alioum Saidou, 7 yýldýr Türkiye'de futbol oynadýðýný hatýrlatarak, kontratýnýn devam etmesi halinde Türk vatandaþý olmayý düþünebileceðini söyledi. Saidou, Türk vatandaþý olmasýnýn ileride kendisi için avantaj olacaðýný da vurguladý.

"Yeni yöneticiler garanti verdi"

Yeni yöneticilerin parasal konularda kendilerine garanti verdiðini kaydeden Saidou, bu konuda artýk konuþmaya gerek olmadýðýný söyledi.

Kamerunlu oyuncu, yöneticilere güvendiklerini anlatarak, geçtiðimiz hafta ödemelerin baþladýðýný, böyle olunca da futbolcularýn probleminin olmayacaðýný dile getirdi.

"Kadýköy'e galibiyet için gideceðiz"

Ýyi bir takým olduklarýný ve iyi konsantre olmalarý halinde iç sahada veya dýþ sahada her takýmý yenebilecek güçte olduklarýný anlatan Saidou, Fenerbahçe ile deplasmanda yapacaklarý karþýlaþmaya galibiyet için çýkacaklarýný ifade etti.

Alioum Saidou, herkesin"Galatasaray, Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'nda kazanýyor" dediðini vurgulayarak,"Bu doðru olabilir, ancak biz bunu deðiþtirmek istiyoruz. Zaten o maçý kazanamazsak þampiyonluðu kaybederiz. Kadýköy'deki Fenerbahçe maçýna inþallah galibiyet için gideceðiz" dedi.

Sakatlýðýnýn geçtiðini de vurgulayan Saidou, Gerets'in uygun görmesi halinde Çaykur Rizespor maçýnda forma giyebileceðini sözlerine ekledi.



Kaynak: superspor.com



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat