Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "3 puan almak güzel’’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"3 puan almak güzel’’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "3 puan almak güzel’’
    Gönderim Zamanı: 02-04-2006 Saat 19:21
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA yolunda 2 haftadır puan kaybettiklerini belirterek, ''Deplasmanda 3 puan almak güzel'' dedi.
 
Tigana, düzenlediği basın toplantısında, karşılaşma boyunca 2 defa zor duruma düştüklerini, ancak yine de bu durumdan kurtularak 3 puan kazanmayı başardıklarını ve UEFA yolunda çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
 
Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maç boyunca iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, şanssız olduklarını söyledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 2-2'lik beraberlikten sonra 2 net pozisyonu kaçırdıklarını belirten Karaman, ''Bu pozisyonlar gol olsaydı maç daha farklı bir skorla biterdi. Çok iyi mücadele ettik ama mağlup olduk. Berabere bitmesi gereken maçtan yenik ayrıldık'' diye konuştu.
 
Karaman, koridorlarda yaşanan olaylarla ilgili olarak da, ''Maçtan sonra oyuncularımla soyunma odasında maçı konuşuyorduk. Birisi kapımıza vurarak küfretti. Bunları tasvip etmiyorum'' dedi.
 
Bu arada Ankaragücü Kulübü Menajeri Abdullah Öztuğ, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın koridorlarda çıkan olaylarla ilgili olarak kendisinden özür dilediğini söyledi.
 
Öte yandan, Beşiktaşlı bir yöneticinin de yaşanan olaylardan sonra teknik direktör Hikmet Karaman'dan özür dilediği öğrenildi.
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-04-2006 Saat 21:28
ya arkadaşlar bu besiktas nereye gidiyo nasıl düzelecek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.207 Saniyede Yüklendi.