Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"3 puan almak güzel’’

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Trabzonspor & Beşiktaş
Forum Tanımlaması: Trabzonspor & Beşiktaş Taraftarlarının mekanı
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=801
Tarih: 18-05-2024 Saat 22:05


Konu: "3 puan almak güzel’’
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: "3 puan almak güzel’’
Mesaj Tarihi: 02-04-2006 Saat 19:21
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA yolunda 2 haftadır puan kaybettiklerini belirterek, ''Deplasmanda 3 puan almak güzel'' dedi.
 
Tigana, düzenlediği basın toplantısında, karşılaşma boyunca 2 defa zor duruma düştüklerini, ancak yine de bu durumdan kurtularak 3 puan kazanmayı başardıklarını ve UEFA yolunda çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
 
Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maç boyunca iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, şanssız olduklarını söyledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 2-2'lik beraberlikten sonra 2 net pozisyonu kaçırdıklarını belirten Karaman, ''Bu pozisyonlar gol olsaydı maç daha farklı bir skorla biterdi. Çok iyi mücadele ettik ama mağlup olduk. Berabere bitmesi gereken maçtan yenik ayrıldık'' diye konuştu.
 
Karaman, koridorlarda yaşanan olaylarla ilgili olarak da, ''Maçtan sonra oyuncularımla soyunma odasında maçı konuşuyorduk. Birisi kapımıza vurarak küfretti. Bunları tasvip etmiyorum'' dedi.
 
Bu arada Ankaragücü Kulübü Menajeri Abdullah Öztuğ, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın koridorlarda çıkan olaylarla ilgili olarak kendisinden özür dilediğini söyledi.
 
Öte yandan, Beşiktaşlı bir yöneticinin de yaşanan olaylardan sonra teknik direktör Hikmet Karaman'dan özür dilediği öğrenildi.


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 03-04-2006 Saat 21:28
ya arkadaşlar bu besiktas nereye gidiyo nasıl düzelecek



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat