Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Google Gigabytelarınızı İstiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Google Gigabytelarınızı İstiyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Google Gigabytelarınızı İstiyor
    Gönderim Zamanı: 14-03-2006 Saat 20:13
Arama ortamının 400 kiloluk gorili, görünüşe göre kullanıcıların, bilgisayarlarındaki sabit disklerinde bulunan her bir veri kırıntısını Google'ın sağlayıcıları üzerinde depolamalarına olanak tanıyan bir servis geliştirmekte.

Bu haber geçtiğimiz Perşembe günü yapılan Analizciler Sunum Günü etkinliğinin ardından şirket tarafından Google'ın Web sitesinde yayınlanan bir Powerpoint sunusundaki konuşmacının notları kısmında da yer aldı. Ancak Google sunumu yayınlandıktan çok kısa bir süre kaldırdı ve PDF formatında hazırlanmış düzenlenmiş bir versiyon ile değiştirdi. PDF'de konuşmacının notları bölümü silinmişti.

Ancak Google çok geç kalmıştı. "Geeking with Greg" adlı Web güncesinin yazarı Greg Linden'in de dahil olduğu klavyede hızlı olan bazı kişiler düzenlenmemiş versiyonu çoktan okumuşlardı ve web güncelerinde Google'ın en yeni planı ile ilgili bilgi parçacıklarını yayınladılar. Duyuru, güvenlik ve mahremiyet ile ilgili pek çok sorunun kafalarda oluşmasının yanı sıra Google'ın yığınlara depolama hizmeti sunarak nasıl bir gelir elde edebileceği sorusunu da akla getirdi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.145 Saniyede Yüklendi.