Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Google Gigabytelarınızı İstiyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=482
Tarih: 22-05-2024 Saat 03:51


Konu: Google Gigabytelarınızı İstiyor
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Google Gigabytelarınızı İstiyor
Mesaj Tarihi: 14-03-2006 Saat 20:13
Arama ortamının 400 kiloluk gorili, görünüşe göre kullanıcıların, bilgisayarlarındaki sabit disklerinde bulunan her bir veri kırıntısını Google'ın sağlayıcıları üzerinde depolamalarına olanak tanıyan bir servis geliştirmekte.

Bu haber geçtiğimiz Perşembe günü yapılan Analizciler Sunum Günü etkinliğinin ardından şirket tarafından Google'ın Web sitesinde yayınlanan bir Powerpoint sunusundaki konuşmacının notları kısmında da yer aldı. Ancak Google sunumu yayınlandıktan çok kısa bir süre kaldırdı ve PDF formatında hazırlanmış düzenlenmiş bir versiyon ile değiştirdi. http://investor.google.com/pdf/20060302_analyst_day.pdf - PDF'de konuşmacının notları bölümü silinmişti.

Ancak Google çok geç kalmıştı. " http://glinden.blogspot.com/ - Geeking with Greg " adlı Web güncesinin yazarı Greg Linden'in de dahil olduğu klavyede hızlı olan bazı kişiler düzenlenmemiş versiyonu çoktan okumuşlardı ve web güncelerinde Google'ın en yeni planı ile ilgili bilgi parçacıklarını yayınladılar. Duyuru, güvenlik ve mahremiyet ile ilgili pek çok sorunun kafalarda oluşmasının yanı sıra Google'ın yığınlara depolama hizmeti sunarak nasıl bir gelir elde edebileceği sorusunu da akla getirdi.



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat