Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Anelka için 32 milyon YTL
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Anelka için 32 milyon YTL

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anelka için 32 milyon YTL
    Gönderim Zamanı: 07-06-2006 Saat 21:07

Sarı-lacivertli kulübün yıldız oyuncusu Nicolas Anelka'ya, İngiliz kulüplerin ilgisi devam ediyor. Yönetimin de satışına sıcak baktığı Fransız yıldız için son olarak Portsmouth devreye girdi.


Premier liginde geçen sezon güçlükle düşmekten kurtulan Portsmouth, zengin Musevi işadamı Alexandre Gaydamak'ın kulübü satın almasıyla birlikte yıldız isimlere kanca atmaya başladı. Porsmouth'un son olarak Anelka için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Fenerbahçe ile kulüp menajerleri arasında yapılan pazarlıklar sonunda İngiliz ekibi fiyatı 15.5 milyon euroya (31 milyon 800 bin YTL) kadar çıkardı.


Gözler Yıldırım'da


Sözleşmesinde "20 milyon euro getirmesi halinde serbest kalır" ibaresi yer alan Anelka'nın da İngiltere'ye dönüş sinyalleri yakması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Portsmouth'un fiyatı biraz daha artırması halinde satışa onay vereceği öğrenildi.


Anelka için geçen sezon Newcastle United 20.5 milyon euro önermiş, ancak teklif geri çevrilmişti. Tottenham ise, Anelka'nın menajerleri tarafından getirilen öneriyi "sorunlu" olduğu gerekçesiyle veto etmişti.


Kaynak : Milliyet

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.