Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Anelka için 32 milyon YTL

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1186
Tarih: 03-10-2024 Saat 02:44


Konu: Anelka için 32 milyon YTL
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Anelka için 32 milyon YTL
Mesaj Tarihi: 07-06-2006 Saat 21:07

Sarý-lacivertli kulübün yýldýz oyuncusu Nicolas Anelka'ya, Ýngiliz kulüplerin ilgisi devam ediyor. Yönetimin de satýþýna sýcak baktýðý Fransýz yýldýz için son olarak Portsmouth devreye girdi.


Premier liginde geçen sezon güçlükle düþmekten kurtulan Portsmouth, zengin Musevi iþadamý Alexandre Gaydamak'ýn kulübü satýn almasýyla birlikte yýldýz isimlere kanca atmaya baþladý. Porsmouth'un son olarak Anelka için Fenerbahçe'nin kapýsýný çaldýðý bildirildi. Fenerbahçe ile kulüp menajerleri arasýnda yapýlan pazarlýklar sonunda Ýngiliz ekibi fiyatý 15.5 milyon euroya (31 milyon 800 bin YTL) kadar çýkardý.


Gözler Yýldýrým'da


Sözleþmesinde "20 milyon euro getirmesi halinde serbest kalýr" ibaresi yer alan Anelka'nýn da Ýngiltere'ye dönüþ sinyalleri yakmasý bu transferin gerçekleþme ihtimalini artýrýyor. Baþkan Aziz Yýldýrým'ýn, Portsmouth'un fiyatý biraz daha artýrmasý halinde satýþa onay vereceði öðrenildi.


Anelka için geçen sezon Newcastle United 20.5 milyon euro önermiþ, ancak teklif geri çevrilmiþti. Tottenham ise, Anelka'nýn menajerleri tarafýndan getirilen öneriyi "sorunlu" olduðu gerekçesiyle veto etmiþti.


Kaynak : Milliyet



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat