Kanserden korunmak için 30 yöntem |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25-08-2008 Saat 10:03 |
Kanserden korunmak için 30 yöntem
Dünya Sağlık Örgütü tahminlerine göre bu rakam, önlem alınmazsa 2020'de yüzde 50'lik artışla 15 milyonu bulacak.Pek çok kanser tipi durduk yerde veya bir gecede ortaya çıkmıyor ve büyük oranda öngörülebiliyor. Günlük yaşamınızda yapacağınız birkaç küçük değişiklik, riski gözle görünür oranda azaltabilir. 2.Haşlanmış brokoli yiyin: Haşlayın çünkü araştırmaya göre brokoliyi mikrodalgaya k****k, kanserden koruyan bileşenlerin yüzde 97'sini yok ediyor. 5.Her şeye sarmısak koyun: Sarmısaktaki sülfür bileşikleri, bağışıklık sisteminin kansere karşı doğal savunmasını harekete geçiriyor. 6.Her sabah biraz kavun yiyin: Kavundaki karotenoidler akciğer kanseri riskini azaltıyor. Düzenleyen kral - 25-08-2008 Saat 10:06 |
|
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
|
|
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
8.Enginar yemeye alışın: Enginardaki antioksidanlar cilt kanserini önlemeye yardımcı oluyor. 10.Bol su için: Her gün sekiz bardak su içen erkeklerde mesane, kadınlarda kolon kanseri riski yarı yarıya azalıyor. 13.Düzenli balık tüketin: Haftada en az dört kere balık yiyenlerde kan kanseri riski üçte bir oranında azalıyor. 14.Her sabah bir multivitamin: İdeal oranlarda vitamin ve mineralin bağışıklık sistemini güçlendirdiğine dair çok kanıt var. 17.Kivi yiyin: Yüksek oranda C ve E vitamini, lutein ve bakır içeren kivi değerli bir antioksidan. 21.Salataya taze soğan koyun: Çiğ veya az pişmiş yenilmesi tavsiye edilen taze soğan prostat kanseri riskini yarı yarıya azaltıyor. 22. Taze limonata için Avustralyalı uzmanlara göre her gün biraz narenciye ağız, gırtlak ve mide kanseri riskini yarı yarıya azaltıyor. 28.Cips veya kızarmış patates yerine haşlanmış patates: Kızaran gıdalarda oluşan kimyasal değişimler kansere davetiye çıkarıyor. 30.Üzümle beslenin: Şarapta bulunan kanserden koruyucu resveratrol üzümde bol miktarda var. Düzenleyen kral - 25-08-2008 Saat 10:08 |
|
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
|
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güzel olmuş eline sağlık
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |