Bademli Çubuk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dafne
Üye Kayıt Tarihi: 12-11-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dafne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16-11-2006 Saat 12:24 |
1 yemek kaşığı
1 su bardağı süt yarım paket vanilya 20 gr. un Yarım portakal kabuğunun rendesi 100 gr. irmik 2 adet yumurta 70 gr. badem kızarma yağı tuz Sütü, vanilya, biraz tuz ve portakal kabuğu rendesi ile kaynatın, irmiği süte katın, pürüzsüz bir karışım elde edin. Karışımı miksere alın içine 1 yumurta kırın iyice hamur haline gelene kadar karıştırın, bu karışımı hamur sıkma torbasına koyup yağlanmış kağı üzerinde çubuklar halinde sıkın, çubukların kuruması için 1 saat bekletin. Kalan yumurtayı çırpın, bademleri ince kıyın, kurumuş badem çubuklarını önce yumurtaya sonra bademe bulayarak kızgın yağda kızartın. |
|
no imza no problem...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |