Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Yönetim Hamit için terliyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Yönetim Hamit için terliyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yönetim Hamit için terliyor
    Gönderim Zamanı: 15-01-2007 Saat 03:56
 
 Galatasaray, Hamit Altıntop'u ikna etmek için, "Şimdi İstanbul'a gelirsen sezon sonunda ikizin Halil'i de getiririz" diyerek son teklifini yaptı. Kafası karışan milli oyuncu düşünmek için bir hafta süre istedi

Cim-Bom, Hamit Altıntop'u kadrosuna katabilmek için Halil Altıntop kozunu da oynadı. Schalke ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hamit'in transferinde 'aile' engeline takılan Galatasaray, annesinin Almanya'dan ayrılmasına karşı çıktığı gurbetçi futbolcuya, ikizi Halil'i de İstanbul'a getirme önerisinde bulundu.

Hamit'e sezonun ikinci yarısında sarı - kırmızılı formayı giydirebilmek için tüm yolları deneyen yönetimin, milli futbolcuya sezon sonunda yapmayı planladığı teklifi öne alarak, "Şimdi gelirsen, sezon sonunda ikiz kardeşin Halil'i de transfer ederiz" dediği öğrenildi.

Sarı - kırmızılı yönetimin Halil sürprizi ve teklif edilen yüksek rakamla kafası karışan Hamit'in kesin kararını vermek için bir hafta süre istediği vurgulandı.

Girişimler başladı

Galatasaray'ın, Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin ikisini de transfer ederek en büyük rakipleri Fenerbahçe'ye darbe vurma planları yaptıkları da kaydedildi. Hamit'e, Schalke ile sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan Halil'in bonservisiyle birlikte alınacağı garantisini veren sarı - kırmızılı yöneticilerin, Alman kulübüyle görüşmelere başladıkları kaydedildi.

Galatasaraylı idarecilerin, yakın ilişki içinde bulundukları Schalke ile Hamit ve Halil'in transferi için temaslara başladıkları ve bir taşla iki kuş vurmanın planlarını yaptıkları ifade edildi.



Kaynak: Milliyet
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.163 Saniyede Yüklendi.