Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yönetim Hamit için terliyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2487
Tarih: 29-09-2024 Saat 00:18


Konu: Yönetim Hamit için terliyor
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Yönetim Hamit için terliyor
Mesaj Tarihi: 15-01-2007 Saat 03:56
 
 Galatasaray, Hamit Altýntop'u ikna etmek için, "Þimdi Ýstanbul'a gelirsen sezon sonunda ikizin Halil'i de getiririz" diyerek son teklifini yaptý. Kafasý karýþan milli oyuncu düþünmek için bir hafta süre istedi

Cim-Bom, Hamit Altýntop'u kadrosuna katabilmek için Halil Altýntop kozunu da oynadý. Schalke ile sözleþmesi sezon sonunda bitecek olan Hamit'in transferinde 'aile' engeline takýlan Galatasaray, annesinin Almanya'dan ayrýlmasýna karþý çýktýðý gurbetçi futbolcuya, ikizi Halil'i de Ýstanbul'a getirme önerisinde bulundu.

Hamit'e sezonun ikinci yarýsýnda sarý - kýrmýzýlý formayý giydirebilmek için tüm yollarý deneyen yönetimin, milli futbolcuya sezon sonunda yapmayý planladýðý teklifi öne alarak, "Þimdi gelirsen, sezon sonunda ikiz kardeþin Halil'i de transfer ederiz" dediði öðrenildi.

Sarý - kýrmýzýlý yönetimin Halil sürprizi ve teklif edilen yüksek rakamla kafasý karýþan Hamit'in kesin kararýný vermek için bir hafta süre istediði vurgulandý.

Giriþimler baþladý

Galatasaray'ýn, Hamit ve Halil Altýntop kardeþlerin ikisini de transfer ederek en büyük rakipleri Fenerbahçe'ye darbe vurma planlarý yaptýklarý da kaydedildi. Hamit'e, Schalke ile sözleþmesi 2010 yýlýnda bitecek olan Halil'in bonservisiyle birlikte alýnacaðý garantisini veren sarý - kýrmýzýlý yöneticilerin, Alman kulübüyle görüþmelere baþladýklarý kaydedildi.

Galatasaraylý idarecilerin, yakýn iliþki içinde bulunduklarý Schalke ile Hamit ve Halil'in transferi için temaslara baþladýklarý ve bir taþla iki kuþ vurmanýn planlarýný yaptýklarý ifade edildi.



Kaynak: Milliyet



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat