Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Çin, interneti de bastı !
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Çin, interneti de bastı !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çin, interneti de bastı !
    Gönderim Zamanı: 12-08-2008 Saat 10:16
Çin, interneti de bastı !









Para kazanırken kapitalist, yerken komünist olan Çin Halk Cumhuriyeti, yayıldıkça yayılmaya devam ediyor. Çinli bir devlet kuruluşunun yaptığı araştırmaya göre, ülkede internet kullanımı geçen yıla göre yüzde 56 artarak 253 milyon kullanıcı sayısına ulaşmış. Üstüne üstlük bu, Çin halkının sadece yüzde 19'unun internete girdiği anlamına geliyor, yani daha gelmek isteyen olursa yer var!

Ücretli çevrimiçi hizmetlerden yararlanan Çinli kullanıcıların sayısı son altı ayda yüzde 71 sıçrama yaparak 28 milyona çıkmış. En çok rağbet gören, çevrimiçi müzik dinleme hizmetleri. E-posta kullanıcılarının sayısı da 56 milyondan 68 milyona çıkmış.

Buna karşılık Amerika Birleşik Devletleri'nde, Nielsen Online'ın haziran ayında yaptığı araştırmaya göre 223 milyon kullanıcı bulunuyor. Yani Amerika yine de kullanıcı sayısının nüfusa oranında üstün.

Çevrimiçi rol yapma oyunlarında ailelerinin bodrumunda yaşayan Amerikan "geek"leriyle Çinli altın istifçilerinden başka kimsenin kalmayacağı günler yakın mı yoksa?

Kaynak
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.