Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde
    Gönderim Zamanı: 25-03-2006 Saat 00:05

Beş yıldan beri milyonlarca Fenerbahçeliye, Fenerbahçe’nin bilinmeyen yanlarını sunan FENERBAHÇE Gazetesi’nin yeni sayısı, rakiplerine cevap veren ve şampiyonluk kupasını kaldıracağı mesajını içeren “DAHA BİTMEDİ” başlığı ile hazırlanarak Türkiye’de tüm gazete bayilerine dağıtıldı.
Dağıtımını Yaysat’ın yaptığı FENERBAHÇE Gazetesi’nde Türkiye Kupası’na doğru yol alan Fenerbahçe’nin muhteşem Galatasaray galibiyetine yer verildi. Haber “Aslan avcılarının konuşan silahları Luciano, Alex, Tuncay ve diğerlerinin zafere attıkları imza bulunuyor. Bu hırs, heyecan ve inanç bitmedi. Kanarya mutlu sona doğru uçuyor” şeklinde futbolcuların sevinç fotoğraflarıyla değerlendirildi.

• Orta sayfada Fenerbahçe’nin tüm kulüplere örnek olacak Genel Kurulu’na yer verdik. 7.kez alkışlarla yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin çağdaş kongresini, yeni yönetimde görev alanları ve kongrede kürsüye çıkan yeni yüzleri sunduk. Fenerbahçe’nin genç konuşmacıları ile geleceğin Fenerbahçesinin ışıltılı görüntüsünü sergiledik.

• Fenerbahçe’nin geleceği için en büyük müjdeyi Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili NİHAT ÖZDEMİR “100 BİNLİK YENİ STAT” diyerek verdi. ÖZDEMİR,  çağdaş, ultralüks,  içersinde bir çok spor müsabakasının yapılacağı, çok amaçlı 100 bin kişilik,  bir milyon metrekare üzerine inşa edilecek Fenerbahçe’yi dünya devleri arasına taşıyacak yeni bir stat hazırlığı içinde olduklarını Yayın Yönetmenimiz ATİLA BARTIN’a açıkladı.

• FENERBAHÇE gazetesinin arka sayfasında ise Alex’in Galatasaray’a attığı muhteşem golün fotoğrafı bulunuyor. “Tarihi maç... Tarihi gol... Tarihi skor...”  bu posteri en iyi anlatan sözler ve maçtan enstantanelerde posterin altında bulunuyor.

• Havuzlarda tarih yazan yüzücümüz DERYA ERKE, Brezilya’da düzenlenen “FINA Dünya Kulüpler Yüzme Kupası” müsabakalarında Fenerbahçe adına yarışlara katılarak 200m sırtüstü bayanlar müsabakasında 2.14.49 derecesi ile dünya 3. olurken 100m sırtüsü yarışında 1.03.28 derecesi ile dünya 4. oldu. Bu hepimizin gurununu okşayan en önemli haber oldu. Yüzme Şubesi kaptanı EMİN BAŞ’ın  görüşlerine yer verdik.

• Aynı sayfada Masa Tenisi Şubesi Kaptanı ve milli sporcumuz GÜRHAN YALDIZ’ın ve Yıldız Genç Takımı’nıın şampiyon sporcularını değerlendirdik.

• Milli basketbolcumuz ŞAZİYE dünyanın en önemli  yarışmalarından biri olan All Star’da sayı kraliçesi oldu. Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı’nın ve milli takımın başarılı forvet oyuncusu, olan milli oyuncumuz ŞAZİYE All Star ödülünü o gün doğum gününü kutlayan eşine  doğum günü armağanı olarak verdi.

• Fenerbahçe’nin en başarılı şubelerinden olan voleybolun bayan ve erkek takımlarının çıkardığı başarılı maçlarla liderlik koltuğuna oturmalarını değerlendirdik. Voleybol Erkek Takımı  ligde 7 galibiyetle liderlik koltuğuna otururken, Şube Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi HAKAN DİNÇAY bayan takımının ilk beşin içinde emin adımlarla ilerlediğini anlattı.

• SON DAKİKA haberinde Romanya’da Balkan 2. olarak OSMAN BAŞ’ın Japonya’da yapılacak Fukuoka Dünya Kros Şampiyonası’na gitmeye hak kazanması Atletizm Şubesi’nin sessiz sedasız kazandığı başarılar arasında yer aldı. Ayrıca Erzurum, Amasya ve Kırşehir’de sonra Zeytinburnu’nda yapılan son ayak kros yarışlarında Fenerbahçe Yıldız Takımı Türkiye 3. oldu. Moskova’da milli takımda yer almak için çalışmalarını sürdüren atletlerimiz Şube Kaptan Yardımcısı madalyalar kazanan atlet CUMHUR CAN ile birlikte katıldıkları kros yarışlarında başarı gösteriyorlar.

• İşadamları sayfamızda BİSSE gömlekleri Yönetim Kurulu Başkanı İBRAHİM KEFELİ’nin görüşlerine yer verdik. DOĞTAŞ Mobilya’nın Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkan ŞADAN DOĞAN ile kardeşlerinin başarılarını değerlendirdik.

• Usta spor yazarımız EYÜP KARADAYI`nın "Şakamatik" başlığı altında güldüren, düşündüren, ders veren ve herkesi susturan yazıları keyifle okunuyor. Yazarımız EYÜP KARADAYI’nın birbirinden güzel esprilerle dolu, kıvrak kalemiyle ve özel üslubu ile sergilediği çok beğenilen Şakamatik sayfası birbirinden ilginç konular yer alıyor,

• Gazete bayileri yanında yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları’na gönderilen FENERBAHÇE GAZETESİ’nin  “Mutlu Kanarya” sayfalarında geçtiğimiz günlerde yapılan azılışlar, toplantılar ve kutlamaların fotoğrafları yer alıyor.

• Fenerbahçe Futbol Altyapı’nın gelecek vadeden yıldızlarını antrenörlerinin görüşleri ile tanıtmaya devam ediyoruz. Bu sayıda defans oyuncusu UĞUR ARSLAN KURU, orta saha oyuncusu FİKRET ENHOŞ, kaleci ALPTEKİN TEYTEY‘i tanıtıyoruz. PAF Takım Antrenörü ALEX PASTOOR, Yardımcısı HASAN ÖZDEMİR, Süper Genç Takım Antrenörü MEHMET HACIOĞLU, Minik Takım Antrenörü HÜSEYİN DALGIÇ ile Altyapı Antrenörü JOB DRAGSMA ile Kaleci Antrenörü YAVUZ ŞİMŞEK’in görüşleri bulunuyor.

• Fenerbahçe Geliştirme ve Eğitim direktörü JOOP LENSEN, yetenekli genç futbolcuları bulmak için Türkiye’nin 8 bölgesinde oluşturulan ‘Futbolcu İzleme Komitesi” ile Fenerbahçe Futbol Altyapı’da bir dizi toplantı yaptı. İzlemede uygulanacak yöntemlerin belirlendiği toplantıya  Bölgeler Sorumlusu TİMUÇİN ÇUĞ, Futbol Altyapı Antrenörü JOB DRAGSMA, Yıldız Takım Antrenörü TURGAY ALTAY katıldı.

• Tarih sayfalarımızda Fenerbahçe’nin unutulmaz sporcularına bilinmeyen anıları ile yer vermeye devam ediyoruz. Fenerbahçeli eski milli futbolcu İSMAİL KURT, milli atletimiz ERDOĞAN KARABELEN  Fenerbahce tarihine ışık tutan ilginç anılarını anlatıyorlar..

• Yayın Yönetmeni ATİLA BARTIN, Yazı İşleri Müdürü ÖZKAN ALTINTAŞ, Yayın Koordinatörü EYÜP KARADAYI yönetiminde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İLHAN EKŞİOĞLU ve Fenerbahçe Futbol Okulları Koordinatörü CEMİL TURHAN denetiminde hazırlanan ve sanat Yönetmenliğini ONAT ALTINTAŞ’ın , muhabirliğini AHMET HOPYAR’ın yaptığı, Fenerbahçe’nin bilinmeyen yanlarına yer veren Fenerbahçe Gazetesi ‘nin  her sayısı merakla bekleniyor.

• Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu CEMİL TURHAN, Hürriyet gazetesinin unutulmaz ve ödüller kazanan Yazı İşleri Müdürü TURGUT DİNSEL, eski milli futbolcularımız ABDULLAH ÇEVRİM  ile SELÇUK YULA,  usta yazar EYÜP KARADAYI,  renkli kişiliği, sanatı, siyasi kimliği ve Fenerbahçeliliği ile bilinen BEDRİ BAYKAM,  Babıali’nin duayeni  DOĞAN KATIRCIOĞLU,  İstanbul Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı ve Yazı İşleri Müdürümüz ÖZKAN ALTINTAŞ,  Genel Yayın Yönetmenimiz ATİLA BARTIN,  okurların sevgilisi ERKAN YILMAZER’in bulunduğu dev yazar kadrosu yazılarıyla yer alıyorlar.

• Her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin sesi olmaya devam ediyor. Taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe`nin bilinmeyen yanlarını tanıtmaya devam ediyor.

NOT: Fenerbahçe Gazetesi, Yaysat tarafından tüm gazete bayilerine dağıtılmaktadır. Bulamayan taraftarlarımız, Yaysat merkez bayilerine başvurabilirler. Ayrıca, detaylı bilgi için 0216 361 7188 den Yayın Yönetmeni ATİLA BARTIN ve Yazı İşleri Müdürü ÖZKAN ALTINTAŞ  ile görüşebilir, atila@fenerbahcegazetesi.com veya adına info@fenerbahcegazetesi.com adresine e-posta atabilirler. Elimizde olmayan nedenlerle bayilerde gazete bulamayan okuyucularımıza, bu adres ile temas kurdukları takdirde yardımcı olunacaktır. Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve görüşmeler merkezden, (Fenerbahçe Spor Kulübü Derağzı Tesisleri Kalamış-İstanbul) ve 0216 361 7188`den yapılmaktadır. Bunun dışında elinde makbuzla abone yapmaya çalışanlara itibar etmeyiniz. Böyle kişilerin varlığı hakkında lütfen merkezi uyarınız.

Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-03-2006 Saat 03:24
bu gazete alımaz
 
BEN    GALATASARAYLIYIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.