Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=721
Tarih: 27-09-2024 Saat 21:40


Konu: Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde
Mesaj Tarihi: 25-03-2006 Saat 00:05

Beþ yýldan beri milyonlarca Fenerbahçeliye, Fenerbahçe’nin bilinmeyen yanlarýný sunan FENERBAHÇE Gazetesi’nin yeni sayýsý, rakiplerine cevap veren ve þampiyonluk kupasýný kaldýracaðý mesajýný içeren “DAHA BÝTMEDÝ” baþlýðý ile hazýrlanarak Türkiye’de tüm gazete bayilerine daðýtýldý.
Daðýtýmýný Yaysat’ýn yaptýðý FENERBAHÇE Gazetesi’nde Türkiye Kupasý’na doðru yol alan Fenerbahçe’nin muhteþem Galatasaray galibiyetine yer verildi. Haber “Aslan avcýlarýnýn konuþan silahlarý Luciano, Alex, Tuncay ve diðerlerinin zafere attýklarý imza bulunuyor. Bu hýrs, heyecan ve inanç bitmedi. Kanarya mutlu sona doðru uçuyor” þeklinde futbolcularýn sevinç fotoðraflarýyla deðerlendirildi.

• Orta sayfada Fenerbahçe’nin tüm kulüplere örnek olacak Genel Kurulu’na yer verdik. 7.kez alkýþlarla yeniden baþkan seçilen Aziz Yýldýrým ve yönetim kurulu üyelerinin çaðdaþ kongresini, yeni yönetimde görev alanlarý ve kongrede kürsüye çýkan yeni yüzleri sunduk. Fenerbahçe’nin genç konuþmacýlarý ile geleceðin Fenerbahçesinin ýþýltýlý görüntüsünü sergiledik.

• Fenerbahçe’nin geleceði için en büyük müjdeyi Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Baþkan Vekili NÝHAT ÖZDEMÝR “100 BÝNLÝK YENÝ STAT” diyerek verdi. ÖZDEMÝR,  çaðdaþ, ultralüks,  içersinde bir çok spor müsabakasýnýn yapýlacaðý, çok amaçlý 100 bin kiþilik,  bir milyon metrekare üzerine inþa edilecek Fenerbahçe’yi dünya devleri arasýna taþýyacak yeni bir stat hazýrlýðý içinde olduklarýný Yayýn Yönetmenimiz ATÝLA BARTIN’a açýkladý.

• FENERBAHÇE gazetesinin arka sayfasýnda ise Alex’in Galatasaray’a attýðý muhteþem golün fotoðrafý bulunuyor. “Tarihi maç... Tarihi gol... Tarihi skor...”  bu posteri en iyi anlatan sözler ve maçtan enstantanelerde posterin altýnda bulunuyor.

• Havuzlarda tarih yazan yüzücümüz DERYA ERKE, Brezilya’da düzenlenen “FINA Dünya Kulüpler Yüzme Kupasý” müsabakalarýnda Fenerbahçe adýna yarýþlara katýlarak 200m sýrtüstü bayanlar müsabakasýnda 2.14.49 derecesi ile dünya 3. olurken 100m sýrtüsü yarýþýnda 1.03.28 derecesi ile dünya 4. oldu. Bu hepimizin gurununu okþayan en önemli haber oldu. Yüzme Þubesi kaptaný EMÝN BAÞ’ýn  görüþlerine yer verdik.

• Ayný sayfada Masa Tenisi Þubesi Kaptaný ve milli sporcumuz GÜRHAN YALDIZ’ýn ve Yýldýz Genç Takýmý’nýýn þampiyon sporcularýný deðerlendirdik.

• Milli basketbolcumuz ÞAZÝYE dünyanýn en önemli  yarýþmalarýndan biri olan All Star’da sayý kraliçesi oldu. Fenerbahçe Bayan Basketbol Takýmý’nýn ve milli takýmýn baþarýlý forvet oyuncusu, olan milli oyuncumuz ÞAZÝYE All Star ödülünü o gün doðum gününü kutlayan eþine  doðum günü armaðaný olarak verdi.

• Fenerbahçe’nin en baþarýlý þubelerinden olan voleybolun bayan ve erkek takýmlarýnýn çýkardýðý baþarýlý maçlarla liderlik koltuðuna oturmalarýný deðerlendirdik. Voleybol Erkek Takýmý  ligde 7 galibiyetle liderlik koltuðuna otururken, Þube Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi HAKAN DÝNÇAY bayan takýmýnýn ilk beþin içinde emin adýmlarla ilerlediðini anlattý.

• SON DAKÝKA haberinde Romanya’da Balkan 2. olarak OSMAN BAÞ’ýn Japonya’da yapýlacak Fukuoka Dünya Kros Þampiyonasý’na gitmeye hak kazanmasý Atletizm Þubesi’nin sessiz sedasýz kazandýðý baþarýlar arasýnda yer aldý. Ayrýca Erzurum, Amasya ve Kýrþehir’de sonra Zeytinburnu’nda yapýlan son ayak kros yarýþlarýnda Fenerbahçe Yýldýz Takýmý Türkiye 3. oldu. Moskova’da milli takýmda yer almak için çalýþmalarýný sürdüren atletlerimiz Þube Kaptan Yardýmcýsý madalyalar kazanan atlet CUMHUR CAN ile birlikte katýldýklarý kros yarýþlarýnda baþarý gösteriyorlar.

• Ýþadamlarý sayfamýzda BÝSSE gömlekleri Yönetim Kurulu Baþkaný ÝBRAHÝM KEFELÝ’nin görüþlerine yer verdik. DOÐTAÞ Mobilya’nýn Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga Fenerbahçeliler Derneði Baþkan ÞADAN DOÐAN ile kardeþlerinin baþarýlarýný deðerlendirdik.

• Usta spor yazarýmýz EYÜP KARADAYI`nýn "Þakamatik" baþlýðý altýnda güldüren, düþündüren, ders veren ve herkesi susturan yazýlarý keyifle okunuyor. Yazarýmýz EYÜP KARADAYI’nýn birbirinden güzel esprilerle dolu, kývrak kalemiyle ve özel üslubu ile sergilediði çok beðenilen Þakamatik sayfasý birbirinden ilginç konular yer alýyor,

• Gazete bayileri yanýnda yurtiçindeki ve yurtdýþýndaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okullarý’na gönderilen FENERBAHÇE GAZETESÝ’nin  “Mutlu Kanarya” sayfalarýnda geçtiðimiz günlerde yapýlan azýlýþlar, toplantýlar ve kutlamalarýn fotoðraflarý yer alýyor.

• Fenerbahçe Futbol Altyapý’nýn gelecek vadeden yýldýzlarýný antrenörlerinin görüþleri ile tanýtmaya devam ediyoruz. Bu sayýda defans oyuncusu UÐUR ARSLAN KURU, orta saha oyuncusu FÝKRET ENHOÞ, kaleci ALPTEKÝN TEYTEY‘i tanýtýyoruz. PAF Takým Antrenörü ALEX PASTOOR, Yardýmcýsý HASAN ÖZDEMÝR, Süper Genç Takým Antrenörü MEHMET HACIOÐLU, Minik Takým Antrenörü HÜSEYÝN DALGIÇ ile Altyapý Antrenörü JOB DRAGSMA ile Kaleci Antrenörü YAVUZ ÞÝMÞEK’in görüþleri bulunuyor.

• Fenerbahçe Geliþtirme ve Eðitim direktörü JOOP LENSEN, yetenekli genç futbolcularý bulmak için Türkiye’nin 8 bölgesinde oluþturulan ‘Futbolcu Ýzleme Komitesi” ile Fenerbahçe Futbol Altyapý’da bir dizi toplantý yaptý. Ýzlemede uygulanacak yöntemlerin belirlendiði toplantýya  Bölgeler Sorumlusu TÝMUÇÝN ÇUÐ, Futbol Altyapý Antrenörü JOB DRAGSMA, Yýldýz Takým Antrenörü TURGAY ALTAY katýldý.

• Tarih sayfalarýmýzda Fenerbahçe’nin unutulmaz sporcularýna bilinmeyen anýlarý ile yer vermeye devam ediyoruz. Fenerbahçeli eski milli futbolcu ÝSMAÝL KURT, milli atletimiz ERDOÐAN KARABELEN  Fenerbahce tarihine ýþýk tutan ilginç anýlarýný anlatýyorlar..

• Yayýn Yönetmeni ATÝLA BARTIN, Yazý Ýþleri Müdürü ÖZKAN ALTINTAÞ, Yayýn Koordinatörü EYÜP KARADAYI yönetiminde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ÝLHAN EKÞÝOÐLU ve Fenerbahçe Futbol Okullarý Koordinatörü CEMÝL TURHAN denetiminde hazýrlanan ve sanat Yönetmenliðini ONAT ALTINTAÞ’ýn , muhabirliðini AHMET HOPYAR’ýn yaptýðý, Fenerbahçe’nin bilinmeyen yanlarýna yer veren Fenerbahçe Gazetesi ‘nin  her sayýsý merakla bekleniyor.

• Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu CEMÝL TURHAN, Hürriyet gazetesinin unutulmaz ve ödüller kazanan Yazý Ýþleri Müdürü TURGUT DÝNSEL, eski milli futbolcularýmýz ABDULLAH ÇEVRÝM  ile SELÇUK YULA,  usta yazar EYÜP KARADAYI,  renkli kiþiliði, sanatý, siyasi kimliði ve Fenerbahçeliliði ile bilinen BEDRÝ BAYKAM,  Babýali’nin duayeni  DOÐAN KATIRCIOÐLU,  Ýstanbul Gazeteciler Derneði Baþkan Yardýmcýsý ve Yazý Ýþleri Müdürümüz ÖZKAN ALTINTAÞ,  Genel Yayýn Yönetmenimiz ATÝLA BARTIN,  okurlarýn sevgilisi ERKAN YILMAZER’in bulunduðu dev yazar kadrosu yazýlarýyla yer alýyorlar.

• Her sayýsý ses getiren ve okurlarýnýn büyük beðenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin sesi olmaya devam ediyor. Taraftarla bütünleþerek ve onlardan aldýðý güçle Fenerbahçe`nin bilinmeyen yanlarýný tanýtmaya devam ediyor.

NOT: Fenerbahçe Gazetesi, Yaysat tarafýndan tüm gazete bayilerine daðýtýlmaktadýr. Bulamayan taraftarlarýmýz, Yaysat merkez bayilerine baþvurabilirler. Ayrýca, detaylý bilgi için 0216 361 7188 den Yayýn Yönetmeni ATÝLA BARTIN ve Yazý Ýþleri Müdürü ÖZKAN ALTINTAÞ  ile görüþebilir, mailto:atila@fenerbahcegazetesi.com - atila@fenerbahcegazetesi.com veya adýna mailto:info@fenerbahcegazetesi.com - info@fenerbahcegazetesi.com adresine e-posta atabilirler. Elimizde olmayan nedenlerle bayilerde gazete bulamayan okuyucularýmýza, bu adres ile temas kurduklarý takdirde yardýmcý olunacaktýr. Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve görüþmeler merkezden, (Fenerbahçe Spor Kulübü Deraðzý Tesisleri Kalamýþ-Ýstanbul) ve 0216 361 7188`den yapýlmaktadýr. Bunun dýþýnda elinde makbuzla abone yapmaya çalýþanlara itibar etmeyiniz. Böyle kiþilerin varlýðý hakkýnda lütfen merkezi uyarýnýz.



-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 25-03-2006 Saat 03:24
bu gazete alýmaz
 
BEN    GALATASARAYLIYIM



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat