Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Galatasaray beraberliğe abone 1-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Galatasaray beraberliğe abone 1-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Galatasaray beraberliğe abone 1-1
    Gönderim Zamanı: 15-10-2006 Saat 07:33

Turkcell Süper Ligi'ndeki Galatasaray-Ankaragücü maçında takımların kadroları şöyle:

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Aytekin Durmaz, Baki Tuncay Akkın, Selçuk Kaya

Galatasaray: Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Hakan, Hasan Şaş, Ayhan, İliç, Sabri, Arda, Ümit

Ankaragücü: Serkan, Emre, Petkov, Mustafa, Ceyhun, Tita, Murat, Aytekin, Burak, Abdurrahman, Da Silva

Her iki takımda sahaya çıktı. Maçın başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı.

MAÇ BAŞLADI.

Maç Galatasaraylı futbolcuların başlama vuruşu ile başladı. Maçın ilk dakikalarında gol yaklaşan taraf Ankaragücü oldu.

Savunmada Ayhan Akman riskli bir geri pası attı. Mondragon kısa kalan topu ceza sahasının önüne çıkarak son anda Ceyhun'nun ayaklarının önünde yatarak uzaklaştırdı. Kolombiyalı kalecinin uzaklaştırdığı top Tita'nın önünde kaldı.

Brezilyalı futbolcu boş kaleye topu gönderdi. Ağlara giden topu iyi takip eden Song son anda kafa ile çizgiden çıkarttı.

Maç hızlı başladı. Ankaragücü sağlı sollu ataklarla ilk anlarda Galatasaray'ın üzerine gidiyor.







 

7. dakika. Galatasaray'a tribünlerden büyük destek var. Her iki takımda açık bir futbolu tercih ediyor. Mücadele gollü geçmeye aday. Golsüz eşitlik devam ediyor.

9. dakika. Galatasaray Ümit Karan ile gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Hasan Şaş'ın pasıyla ceza sahasında Ankaragücü savunmasının arkasına sarkan Ümit Karan şutunu çıkarttı. Ağlara giden topu kaleci Serkan harika uzanarak son anda kornere çeldi.

10. dakika. Köşe atışı kullanıldı. Hakan Şükür meşin yuvarlağı arka direğe sektirdi. Boşta kalan topa Song hareketlendi. Kamerunlu yıldız futbolcu yakın mesafeden topu üstten auta vurdu.



12. dakika. Hakan Şükür, sol kanattan gelişen atakta bir anda kaleci Serkan ile karşı karşıya kaldı. Hasan Şaş'ın pasında bomboş pozisyonda gol şansı yakalayan Hakan, kötü bir vuruş ile topu ağlara gönderemedi.



15. dakika. Galatasaray ilk dakikalarda kalesinde yaşadığı tehlikeli Ankaragücü ataklarını savuşturduktan sonra rakip kalede üst üste gol pozisyonları bulmaya başladı. Ankaragücü bu bölümlerde yarı sahasında çıkmakta zorluk çekiyor. Galatasaray gol için baskısını artırdı.

20. dakika. Ankaragücü orta sahadan uzun pasla çıktı. Galatasaray ceza sahası önünde topla buluşan Ceyhun savunmasın arkasına hareketlenen Burak'ı topla buluşturdu. Song ve Tomas'ın baskısında rahat hareket edemeyen Ankaragücülü futbolcu istediği vuruşu yapamadı. Mondragon yerden zayıf gelen topu kolaylık kontrol etti

22. dakika. Hasan Şaş ile gelişen atakta Arda sol kanatta topla buluştu. Ceza sahasına yerden gelen ortaya ön direkte Ümit Karan hareketlenip vurdu. Bu pozisyonda son anda savunma araya girerek topu kornere çeldi.

 23. dakika. Galatasaray'da sakatlık geçiren Hasan Şaş, yerini genç isim Aydın'a yerini bıraktı.



24. dakika. Ankaragücü sağ kanattan köşe atışı kullandı. Ceza sahası içinde yükseklik kazanan topa Ceyhun rovöşata denedi. Bu şık vuruşta meşin yuvarlak üst ağlara takıldı.

 28. dakika.
Ceyhun'a arkadan müdahe eden Galatasaray'ın genç ismi Aydın maçın ilk sarı kartını hakemden gördü.



 30. dakika. Galatasaray Ümit Karan'nın golüyle öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Aydın, ters taraftan ceza sahasına hareketlenen Ümit Karan'ı harika bir orta ile topla buluşturdu. Karan iyi yükselerek direğin dibine topu kafa ile bıraktı. Kaleci Serkan son anda topa parmakların ucuyla dokundu. Hızı azalan meşin yuvarlak yerden sekerek yan ağlara takıldı.



Galatasaray bu golle Ankaragücü karşısında 1-0 öne geçti

  35. dakika. Ankaragücü Tita ile golü buldu.
Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortaya Mustafa Özkan yükselip kafayı vurdu. Köşeye giden topu Mondragon uzanıp çeldi. Altıpas içine düşen topu takip eden Tita, yakın mesafeden meşin yuvarlağı Galatasaray kalesinin tavanına astı.

Bu golle Ali Sami Yen'deki zorlu mücadele 1-1'lik eşitlik geldi.



43. dakika. Galatasaray atağında Aydın ceza sahasının sağ çarprazında yerde kaldı. Hakem serbest atışı Sarı-Kırmızılılar'a verdi. Sabri atışı kullandı. Ceza sahasına gelen topu Ankaragücü savunması karşıladı.  Tekrar ceza sahasına doldurulan top için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

45. dakika. Maçın normal süresi sona ardı. Mücadelede karşılıklı atılan gollerle 1-1'lik eşitlik var.

Hakem normal süreye 1 dakika ilave etti.

Uzatma dakikasında gol olmadı. Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. Maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.


MAÇTA İKİNCİ YARI

Maçın ikinci yarısına Ankargücü başladı. Oyunun hemen başında Ceyhun sakatlık geçirdi. Oyun bu futbolcunun tedavisi için bir süre durdu.

49. dakika. Ankaragücü Ceyhun'nun sürüklediği atakta sol kanatta Tita ile gole çok yaklaştı. Ceza sahasında girdiği anda topla buluşan Tita kaleci Mondragon ile karşı karşıya kaldı. Brezilyalı futbolcunun yerden vuruşunda meşin yuvarlak kaleciyi geçti. Kaleye pralel giden top az farkla yandan auta çıktı.

 50. dakika. Ankaragücü'nden Da Silva rakibine sert girince hakemden maçın 2. sarı kartını gördü

 53. dakika. Song, Tita'ya arkadan yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.




 58. dakika. Song'un faulü sonrası sakatlık geçiren Tita, yerini Bebbe'ye bıraktı.

63. dakika. Ankaragücü bu anlarda üstü üste köşe atışları kullandı.Galatasaray savunması bu bölümlerde oldukça dikkatli. Mücadelede 1-1'lik beraberlik devam ediyor.

64. dakika. Ankaragücü, Ceyhun ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına yaklaşan Ceyhun sert bir şut çıkarttı. Kaleci Mondragon ağlara giden topu güçlükle çeldi.



65. dakika. Galatasaray atağı sağ kanattan gelişti. Hakan Şükür, kendisine atılan topun üzerinden atladı. Aydın bir anda bu topa hareketlenerek savunmanın arkasında gol pozisyonu yakaladı. Ceza sahasınad Ümit Karan'nında pas beklediği anda genç isim kaleyi denedi. Bu vuruşta top üstten az farkla auta gitti. Galatasaray adına net bir fırsat kaçtı



Maçta artık son bölümlere giriliyor. Tempo ve heyecan her geçen dakika dahada artarak devam ediyor.

 68. dakika. ikili mücadelede sinirine hakim olamayıp Ayhan Akman'ı elleriyle iten Mustafa Özkan hakemden sarı kart gördü.

73. dakika. Maçta 1-1'lik eşitlik devam ediyor. Ankaragücü bu dakikaya kadar başabaş bir mücadale ortaya koydu.

 74. dakika. Eric Gerets İliç'i alıp, yerine Hasan Kabze'yi sahaya sürdü.

 75.dakika. Ankaragücü'nden Emre sarı kart gördü.

76. dakika. Mücadelede son bölümlere girildi. Galatasaray gol için Ankaragücü üzerinde bir türlü istediği baskıyı kuramadı. Kıran kıran bir maç oluyor. Ankaragücü son bölümlere girilmesine rağmen açık futbol oynamayı sürdürüyor. 

. 77 dakika. Geretes oyundan Ayhan Akman'ı alarak yerine Mehmet Topal'ı sürdü.

81. dakika. Galatasaray ceza sahası çizgisi üzerinden serbest vuruş kazandı. Çok tehlikeli bir nokta. Atış kullanılmak üzere. Atışı Ümit Karan kullandı. Baraja çarpan top kornere çıktı. Sabri köşe atışını kullandı. Ceza sahasına gelen top Galatasaraylı futbolculardan dışarı çıktı.

Maçın son bölümlerinde tempo düştü. Ankaragücü, Galatasaray'ın baskı kurmasına izin vermiyor.

85. dakika. Ankaragücü atağı Ceyhun ile etkili gelişti. Bu futbolcunun diripliklerle sürüklediği topu Bebbe'nin önüne bıraktı. Bebbe ceza sahasının dışından kaleyi denedi. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta gitti. 

. 86. dakika. Galatasaray atağında Aydın topla Ankaragücü ceza sahasına sokulduğu anda arkadan Burak'ın hareketiyle yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu verdi.Galatasaray tehlikeli bir noktadan faul kullanacak. Bu pozisyonda Ankaragücü'nden Burak sarı kart gördü.



Atışı Sabri kullandı. Barajdan dönen topu bir kez daha Sabri kaleye vurdu. Meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.

 89. dakika. Ankaragücü'nden Ceyhun yerini Pasovec'e bıraktı.

90. dakika. Galatasaray sol kanattan Aydın ile atak geliştirdi. Ceza sahasına gönderilen topa Hasan Kabze hareketlenip dokundu. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

Maçın normal süresi tamamlandı.

Hakem maçın uzatma süresini 4 dakika olarak işaret etti.

  90+3 dakika. Ankaragücü'da Pasovec Hasan Kabze'ye sert girince sarı kart gördü.

90+4. dakika. Galatasaray'ın maçtaki son atağında Song inanılmaz bir gol fırsatıntan yararlanamadı. Ankaragücü savunmada tüm futbolcularıyla kapandı. Ceza sahasına doldurulan topta kaleci Serkan yüksekten gelen topa müdahele edemedi. Meşin yuvarlak bir anda altıpas üzerinde Song'un önünde kaldı. Kamerunlu futbolcu, yakın mesafeden topu yan ağlara taktı. Galatasaray mutlak bir gol fırsatından sonuç alamadı.

 Bu pozisyonda Ankaragücü'nden Aydın yan hakeme ofsayt itirazında bulundu. Hakemde itarizdan dolayı bu futbolcuya sarı kartını çıkarttı.

Kalan kısa sürede başka gol olmayınca, mücadele ilk yarıda karşılıklı atılan gollerle maç 1-1'lik beraberlik son erdi.

MAÇ SONUCU: GALATASARAY: 1-1 :ANKARAGÜCÜ



Düzenleyen Past Eternity - 15-10-2006 Saat 07:41
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.