Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Galatasaray beraberliðe abone 1-1

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1741
Tarih: 01-10-2024 Saat 19:16


Konu: Galatasaray beraberliðe abone 1-1
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Galatasaray beraberliðe abone 1-1
Mesaj Tarihi: 15-10-2006 Saat 07:33

Turkcell Süper Ligi'ndeki Galatasaray-Ankaragücü maçýnda takýmlarýn kadrolarý þöyle:

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Aytekin Durmaz, Baki Tuncay Akkýn, Selçuk Kaya

Galatasaray: Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Hakan, Hasan Þaþ, Ayhan, Ýliç, Sabri, Arda, Ümit

Ankaragücü: Serkan, Emre, Petkov, Mustafa, Ceyhun, Tita, Murat, Aytekin, Burak, Abdurrahman, Da Silva

Her iki takýmda sahaya çýktý. Maçýn baþlamasýna artýk sayýlý dakikalar kaldý.

MAÇ BAÞLADI.

Maç Galatasaraylý futbolcularýn baþlama vuruþu ile baþladý. Maçýn ilk dakikalarýnda gol yaklaþan taraf Ankaragücü oldu.

Savunmada Ayhan Akman riskli bir geri pasý attý. Mondragon kýsa kalan topu ceza sahasýnýn önüne çýkarak son anda Ceyhun'nun ayaklarýnýn önünde yatarak uzaklaþtýrdý. Kolombiyalý kalecinin uzaklaþtýrdýðý top Tita'nýn önünde kaldý.

Brezilyalý futbolcu boþ kaleye topu gönderdi. Aðlara giden topu iyi takip eden Song son anda kafa ile çizgiden çýkarttý.

Maç hýzlý baþladý. Ankaragücü saðlý sollu ataklarla ilk anlarda Galatasaray'ýn üzerine gidiyor.

javascript:resimAktar%281,%278492song1.jpg%27%29">






 

7. dakika. Galatasaray'a tribünlerden büyük destek var. Her iki takýmda açýk bir futbolu tercih ediyor. Mücadele gollü geçmeye aday. Golsüz eþitlik devam ediyor.

9. dakika. Galatasaray Ümit Karan ile gole yaklaþtý. Sað kanattan geliþen atakta Hasan Þaþ'ýn pasýyla ceza sahasýnda Ankaragücü savunmasýnýn arkasýna sarkan Ümit Karan þutunu çýkarttý. Aðlara giden topu kaleci Serkan harika uzanarak son anda kornere çeldi.

10. dakika. Köþe atýþý kullanýldý. Hakan Þükür meþin yuvarlaðý arka direðe sektirdi. Boþta kalan topa Song hareketlendi. Kamerunlu yýldýz futbolcu yakýn mesafeden topu üstten auta vurdu.

javascript:resimAktar%281,%278494song2.jpg%27%29">

12. dakika. Hakan Þükür, sol kanattan geliþen atakta bir anda kaleci Serkan ile karþý karþýya kaldý. Hasan Þaþ'ýn pasýnda bomboþ pozisyonda gol þansý yakalayan Hakan, kötü bir vuruþ ile topu aðlara gönderemedi.

javascript:resimAktar%281,%278493hakann.jpg%27%29">

15. dakika. Galatasaray ilk dakikalarda kalesinde yaþadýðý tehlikeli Ankaragücü ataklarýný savuþturduktan sonra rakip kalede üst üste gol pozisyonlarý bulmaya baþladý. Ankaragücü bu bölümlerde yarý sahasýnda çýkmakta zorluk çekiyor. Galatasaray gol için baskýsýný artýrdý.

20. dakika. Ankaragücü orta sahadan uzun pasla çýktý. Galatasaray ceza sahasý önünde topla buluþan Ceyhun savunmasýn arkasýna hareketlenen Burak'ý topla buluþturdu. Song ve Tomas'ýn baskýsýnda rahat hareket edemeyen Ankaragücülü futbolcu istediði vuruþu yapamadý. Mondragon yerden zayýf gelen topu kolaylýk kontrol etti

22. dakika. Hasan Þaþ ile geliþen atakta Arda sol kanatta topla buluþtu. Ceza sahasýna yerden gelen ortaya ön direkte Ümit Karan hareketlenip vurdu. Bu pozisyonda son anda savunma araya girerek topu kornere çeldi.

 23. dakika. Galatasaray'da sakatlýk geçiren Hasan Þaþ, yerini genç isim Aydýn'a yerini býraktý.

javascript:resimAktar%281,%278495hasann.jpg%27%29">

24. dakika. Ankaragücü sað kanattan köþe atýþý kullandý. Ceza sahasý içinde yükseklik kazanan topa Ceyhun rovöþata denedi. Bu þýk vuruþta meþin yuvarlak üst aðlara takýldý.

 28. dakika.
Ceyhun'a arkadan müdahe eden Galatasaray'ýn genç ismi Aydýn maçýn ilk sarý kartýný hakemden gördü.

javascript:resimAktar%281,%278497ayi1.jpg%27%29">

 30. dakika. Galatasaray Ümit Karan'nýn golüyle öne geçti. Sað kanatta topla buluþan Aydýn, ters taraftan ceza sahasýna hareketlenen Ümit Karan'ý harika bir orta ile topla buluþturdu. Karan iyi yükselerek direðin dibine topu kafa ile býraktý. Kaleci Serkan son anda topa parmaklarýn ucuyla dokundu. Hýzý azalan meþin yuvarlak yerden sekerek yan aðlara takýldý.

javascript:resimAktar%281,%2784991karan.jpg%27%29">

Galatasaray bu golle Ankaragücü karþýsýnda 1-0 öne geçti

  35. dakika. Ankaragücü Tita ile golü buldu.
Sol kanattan ceza sahasýna yapýlan ortaya Mustafa Özkan yükselip kafayý vurdu. Köþeye giden topu Mondragon uzanýp çeldi. Altýpas içine düþen topu takip eden Tita, yakýn mesafeden meþin yuvarlaðý Galatasaray kalesinin tavanýna astý.

Bu golle Ali Sami Yen'deki zorlu mücadele 1-1'lik eþitlik geldi.

javascript:resimAktar%281,%278496tita.jpg%27%29">

43. dakika. Galatasaray ataðýnda Aydýn ceza sahasýnýn sað çarprazýnda yerde kaldý. Hakem serbest atýþý Sarý-Kýrmýzýlýlar'a verdi. Sabri atýþý kullandý. Ceza sahasýna gelen topu Ankaragücü savunmasý karþýladý.  Tekrar ceza sahasýna doldurulan top için yan hakem ofsayt bayraðýný kaldýrdý.

45. dakika. Maçýn normal süresi sona ardý. Mücadelede karþýlýklý atýlan gollerle 1-1'lik eþitlik var.

Hakem normal süreye 1 dakika ilave etti.

Uzatma dakikasýnda gol olmadý. Hakem ilk yarýnýn son düdüðünü çaldý. Maçýn ilk yarýsý 1-1'lik eþitlikle tamamlandý.


MAÇTA ÝKÝNCÝ YARI

Maçýn ikinci yarýsýna Ankargücü baþladý. Oyunun hemen baþýnda Ceyhun sakatlýk geçirdi. Oyun bu futbolcunun tedavisi için bir süre durdu.

49. dakika. Ankaragücü Ceyhun'nun sürüklediði atakta sol kanatta Tita ile gole çok yaklaþtý. Ceza sahasýnda girdiði anda topla buluþan Tita kaleci Mondragon ile karþý karþýya kaldý. Brezilyalý futbolcunun yerden vuruþunda meþin yuvarlak kaleciyi geçti. Kaleye pralel giden top az farkla yandan auta çýktý.

 50. dakika. Ankaragücü'nden Da Silva rakibine sert girince hakemden maçýn 2. sarý kartýný gördü

 53. dakika. Song, Tita'ya arkadan yaptýðý hareket sonrasý sarý kart gördü.

javascript:resimAktar%281,%2785121sogn.jpg%27%29">


 58. dakika. Song'un faulü sonrasý sakatlýk geçiren Tita, yerini Bebbe'ye býraktý.

63. dakika. Ankaragücü bu anlarda üstü üste köþe atýþlarý kullandý.Galatasaray savunmasý bu bölümlerde oldukça dikkatli. Mücadelede 1-1'lik beraberlik devam ediyor.

64. dakika. Ankaragücü, Ceyhun ile gole çok yaklaþtý. Sol kanattan ceza sahasýna yaklaþan Ceyhun sert bir þut çýkarttý. Kaleci Mondragon aðlara giden topu güçlükle çeldi.

javascript:resimAktar%281,%278514cey.jpg%27%29">

65. dakika. Galatasaray ataðý sað kanattan geliþti. Hakan Þükür, kendisine atýlan topun üzerinden atladý. Aydýn bir anda bu topa hareketlenerek savunmanýn arkasýnda gol pozisyonu yakaladý. Ceza sahasýnad Ümit Karan'nýnda pas beklediði anda genç isim kaleyi denedi. Bu vuruþta top üstten az farkla auta gitti. Galatasaray adýna net bir fýrsat kaçtý

javascript:resimAktar%281,%2785131aydin.jpg%27%29">

Maçta artýk son bölümlere giriliyor. Tempo ve heyecan her geçen dakika dahada artarak devam ediyor.

 68. dakika. ikili mücadelede sinirine hakim olamayýp Ayhan Akman'ý elleriyle iten Mustafa Özkan hakemden sarý kart gördü.

73. dakika. Maçta 1-1'lik eþitlik devam ediyor. Ankaragücü bu dakikaya kadar baþabaþ bir mücadale ortaya koydu.

 74. dakika. Eric Gerets Ýliç'i alýp, yerine Hasan Kabze'yi sahaya sürdü.

 75.dakika. Ankaragücü'nden Emre sarý kart gördü.

76. dakika. Mücadelede son bölümlere girildi. Galatasaray gol için Ankaragücü üzerinde bir türlü istediði baskýyý kuramadý. Kýran kýran bir maç oluyor. Ankaragücü son bölümlere girilmesine raðmen açýk futbol oynamayý sürdürüyor. 

. 77 dakika. Geretes oyundan Ayhan Akman'ý alarak yerine Mehmet Topal'ý sürdü.

81. dakika. Galatasaray ceza sahasý çizgisi üzerinden serbest vuruþ kazandý. Çok tehlikeli bir nokta. Atýþ kullanýlmak üzere. Atýþý Ümit Karan kullandý. Baraja çarpan top kornere çýktý. Sabri köþe atýþýný kullandý. Ceza sahasýna gelen top Galatasaraylý futbolculardan dýþarý çýktý.

Maçýn son bölümlerinde tempo düþtü. Ankaragücü, Galatasaray'ýn baský kurmasýna izin vermiyor.

85. dakika. Ankaragücü ataðý Ceyhun ile etkili geliþti. Bu futbolcunun diripliklerle sürüklediði topu Bebbe'nin önüne býraktý. Bebbe ceza sahasýnýn dýþýndan kaleyi denedi. Meþin yuvarlak kalenin üzerinden auta gitti. 

. 86. dakika. Galatasaray ataðýnda Aydýn topla Ankaragücü ceza sahasýna sokulduðu anda arkadan Burak'ýn hareketiyle yerde kaldý. Hakem serbest vuruþu verdi.Galatasaray tehlikeli bir noktadan faul kullanacak. Bu pozisyonda Ankaragücü'nden Burak sarý kart gördü.

javascript:resimAktar%281,%278515aydinnn.jpg%27%29">

Atýþý Sabri kullandý. Barajdan dönen topu bir kez daha Sabri kaleye vurdu. Meþin yuvarlak farklý þekilde auta çýktý.

 89. dakika. Ankaragücü'nden Ceyhun yerini Pasovec'e býraktý.

90. dakika. Galatasaray sol kanattan Aydýn ile atak geliþtirdi. Ceza sahasýna gönderilen topa Hasan Kabze hareketlenip dokundu. Meþin yuvarlak direðin yanýndan auta çýktý.

Maçýn normal süresi tamamlandý.

Hakem maçýn uzatma süresini 4 dakika olarak iþaret etti.

  90+3 dakika. Ankaragücü'da Pasovec Hasan Kabze'ye sert girince sarý kart gördü.

90+4. dakika. Galatasaray'ýn maçtaki son ataðýnda Song inanýlmaz bir gol fýrsatýntan yararlanamadý. Ankaragücü savunmada tüm futbolcularýyla kapandý. Ceza sahasýna doldurulan topta kaleci Serkan yüksekten gelen topa müdahele edemedi. Meþin yuvarlak bir anda altýpas üzerinde Song'un önünde kaldý. Kamerunlu futbolcu, yakýn mesafeden topu yan aðlara taktý. Galatasaray mutlak bir gol fýrsatýndan sonuç alamadý.

 Bu pozisyonda Ankaragücü'nden Aydýn yan hakeme ofsayt itirazýnda bulundu. Hakemde itarizdan dolayý bu futbolcuya sarý kartýný çýkarttý.

Kalan kýsa sürede baþka gol olmayýnca, mücadele ilk yarýda karþýlýklý atýlan gollerle maç 1-1'lik beraberlik son erdi.

MAÇ SONUCU: GALATASARAY: 1-1 :ANKARAGÜCÜ



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat