Körili Tavuk !!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01-08-2009 Saat 10:45 |
Malzemeler;
Yarım kilo tavuk göğsü
2 dal brokoli
1 adet havuç
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı köri
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay bardağı sıcak suyu
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı;
Tavuk etini yıkayıp doğrayın.
Suyunun iyice süzülmesi için kenarda bekletin.
Soğan ve havucun kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
Tavaya sıvıyağ alıp kızdırın.
Önce havucu ardından soğanı tavaya ekleyip soteleyin.
Sebzeler kavrulduktan sonra tavuk etini ekleyip sotelemeye devam edin.
Etin rengi beyazladığında brokoli ve baharatları ekleyin.
1 çay bardağı sıcak su ekleyip tavanın kapağını kapatın.
Orta dereceli ateşte havuç pişene kadar pişirin.
''Afiyet Olsun'' |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |