Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Yemek Tarifleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bademli Çubuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bademli Çubuk

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
dafne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-11-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı dafne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bademli Çubuk
    Gönderim Zamanı: 16-11-2006 Saat 12:24
1 yemek kaşığı
1 su bardağı süt
yarım paket vanilya
20 gr. un
Yarım portakal kabuğunun rendesi
100 gr. irmik
2 adet yumurta
70 gr. badem
kızarma yağı
tuz

Sütü, vanilya, biraz tuz ve portakal kabuğu rendesi ile kaynatın, irmiği süte katın, pürüzsüz bir karışım elde edin. Karışımı miksere alın içine 1 yumurta kırın iyice hamur haline gelene kadar karıştırın, bu karışımı hamur sıkma torbasına koyup yağlanmış kağı üzerinde çubuklar halinde sıkın, çubukların kuruması için 1 saat bekletin. Kalan yumurtayı çırpın, bademleri ince kıyın, kurumuş badem çubuklarını önce yumurtaya sonra bademe bulayarak kızgın yağda kızartın.

no imza no problem...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.272 Saniyede Yüklendi.