Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Eşinden tek celsede boşandı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Eşinden tek celsede boşandı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Eşinden tek celsede boşandı
    Gönderim Zamanı: 16-03-2006 Saat 06:03
Dizi oyuncusu Esra Akkaya, Sanem Çelik'le samimi bir şekilde görüntülenen yönetmen eşi Kudret Sabancı'dan tek celsede boşandı.





Görüntülerin televziyon kanallarında yayınlanmasının ardından Esra Akkaya, avukatı aracılığıyla Kadıköy Adliyesi'ne başvurarak boşanma davası açmıştı. Duruşma bugün 4. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Esra Akkaya, yakın arkadaşı olan sanatçı Berna Laçin ile birlikte adliyeye geldi. Mahkeme heyeti, "şiddetli geçimsizlik" gerekçe gösterilerek açılan dava kapsamında çiftin tek celsede boşanmasına karar verdi.

Esra Akkaya'nın, adliye çıkışında hüzünlü olduğu gözlendi. Arkadaşı Berna Laçin ile birlikte adliyeden çıkış yapan Akkaya, "Herşey bitti. Bugünlere asla dönmeyeceğim. Bundan sonra inşallah güzel günlerde görüşeceğiz. Önümde yeni bir hayat olduğunu düşünüyorum. Şimdi artık ajansıma gidiyorum. Bizi çalışmak kurtarır. Yeniye ve güneşe doğru bakmak istiyorum" dedi.
Başında bere bulunan Kudret Sabancı, herhangi bir açıklama yapmadan hızla adliyeden ayrıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Sabancı, koşar adımlarla aracına bindi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.176 Saniyede Yüklendi.