Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Eşinden tek celsede boşandı

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyası haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=546
Tarih: 10-05-2024 Saat 19:48


Konu: Eşinden tek celsede boşandı
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Eşinden tek celsede boşandı
Mesaj Tarihi: 16-03-2006 Saat 06:03
Dizi oyuncusu Esra Akkaya, Sanem Çelik'le samimi bir şekilde görüntülenen yönetmen eşi Kudret Sabancı'dan tek celsede boşandı.





Görüntülerin televziyon kanallarında yayınlanmasının ardından Esra Akkaya, avukatı aracılığıyla Kadıköy Adliyesi'ne başvurarak boşanma davası açmıştı. Duruşma bugün 4. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Esra Akkaya, yakın arkadaşı olan sanatçı Berna Laçin ile birlikte adliyeye geldi. Mahkeme heyeti, "şiddetli geçimsizlik" gerekçe gösterilerek açılan dava kapsamında çiftin tek celsede boşanmasına karar verdi.

Esra Akkaya'nın, adliye çıkışında hüzünlü olduğu gözlendi. Arkadaşı Berna Laçin ile birlikte adliyeden çıkış yapan Akkaya, "Herşey bitti. Bugünlere asla dönmeyeceğim. Bundan sonra inşallah güzel günlerde görüşeceğiz. Önümde yeni bir hayat olduğunu düşünüyorum. Şimdi artık ajansıma gidiyorum. Bizi çalışmak kurtarır. Yeniye ve güneşe doğru bakmak istiyorum" dedi.
Başında bere bulunan Kudret Sabancı, herhangi bir açıklama yapmadan hızla adliyeden ayrıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Sabancı, koşar adımlarla aracına bindi.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat